Arkadaslar, anladigim kadariyla elimizde güzel programlar war fakat biz bazisini kullanabilyoruz...
*Phoneix *Diego *Nemessis *Nokia Software Updater
bu programlar war we ben son ikisini kullanabiliyorum.. dier programlarin ne ise yaradigini we, uygulamalarini detayli b sekilde analtabilicek warsa sewinirim..
tesekkürler simdiden..
arkadaslar yani sasiyorum; tr nin en aktif donanim forumuyuz diye biliyorum; öenmli bi konuya parmak bastim, kimsenin biseyden haberi yok sanirim..
son kez kizistiriyorum bu konuyu ama; ümidim pek yok acikcasi...
Arkadaşım bu konu hakkında defalarca yanıt verildi. Arama yaparsan bulursun.
quote:
Orjinalden alıntı: tantini
arkadaslar yani sasiyorum; tr nin en aktif donanim forumuyuz diye biliyorum; öenmli bi konuya parmak bastim, kimsenin biseyden haberi yok sanirim..
Forumlarin icinde o kadar cok yazildi,tartisildiki artik kimse ayni seyleri ne yazmak ne de okumak istiyor. Basit bir arama yapsan istedigin bilgilere oldukca detayli bir sekilde ulasabileceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller004
quote:
Orjinalden alıntı: tantini
Forumlarin icinde o kadar cok yazildi,tartisildiki artik kimse ayni seyleri ne yazmak ne de okumak istiyor. Basit bir arama yapsan istedigin bilgilere oldukca detayli bir sekilde ulasabileceksin.