Şimdi Ara

Phoneix kullanımı ve Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar N73 ME telefonum için bilgisayarımda 808'li geri çekilen versiyon mevcut.Sanırım Phoneix programıyla yüklenebilirmiş.Ben N73 ana başlığında bir kaç mesajımda belirttim ama yardımcı olmadı kimse.Sanırım gözden kaçtı mesajlar.

Sizden ricam Phoneix programının download linkini vermeniz ve program ile elimde bulunan versiyonu nasıl telefona yükleyebiliceğimi anlatmanız...

Yardım lütfen..

• Kanımca hiç bulaşmayın bu Phoneix olayına.O program sayesinde bir adet N70 çökerttim.Allah'tan garantiliydi de değişim kararı çıktı.:Çok karışık bir program..Yine de tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimsesiz70 -- 4 Mayıs 2008; 18:05:02 >
  • Ya doğru diyosun arkadaşım ama o kadar çok beğenildi ki bu sürüm.Yüklemek istiyorum bi şekilde işte
  • Kimsenin yardımcı olmaya niyeti yok sanırım...
  • FOrumda realceday adlı üyemize sor o yardım eder...N95 başlığında bulabilirsin realceday'ı..Hem n95 başlığında phoneix verilmişti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

FOrumda realceday adlı üyemize sor o yardım eder...N95 başlığında bulabilirsin realceday'ı..Hem n95 başlığında phoneix verilmişti..

Tamam bakıyorum şimdi teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.