Şimdi Ara

photoINK mürekkep (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
9
Favori
56.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün akşam vatanpc den canon 5450 aldım 276TL ye artık ne cıkarsa bahtıma diyerekten böyle bir seçim yaptım...
  • emin olun doğru seçim yaptınız bu yazıcıyı almakla dolan kartuş yada tank montajı ilede orjinal kartuş derdinden kurtulmanızı öneririm
  • hala net bir kanı yok sanırım , benim mürekkepler iyice azaldı sanırım photoink alacağım hem denemiş olurum hemde tecrübelerimi paylaşırım , bursada oturuyorum önünden geçtim ama hiç uğramadım gidip bir yerinde görelim
  • photoink murekkepleri 2aydir kullaniyorum onceden ocp kullaniyordum bi fark yok gibi yazici tıkır baski veriyor gecenlerden fisini cekmistim yazici acilincada derin temizleme yapti padlerdeki murekkep kartusa bulasmis ertesi gun bulanik bi baski aldim islak mendil ile kartusu sildim bi sıkinti yok simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben numune istedim ertesi günü ücretsiz kargo ile elime ulaştı tebrik ederim ve saygı duyuyorum ürünlerine ne kadar güvendikleri belli ve-
    dün bende epson wf 3520 var kartuşları doldurdum 15 -20 çıktı aldım fotoğraf olarak renkler çok güzel gerçeğe yakın bundan once ismini vermicem-
    bır mürekkep kullanıyordum en çok bastığım sepya fotolar soluk çıkıyordu ve photoınk mürekkeple düzeldi renk gamutu benim gibi ev kullanıcısı için süper -
    kendi adıma söyleyim ben memnunum fotoları yüklyecektim ama sistemde bi sorun var yada ben beceremedim sanırım ama en kısa zamanada yüklicem.
    BK bitmeyen kartuş .com a teşekkürler.
  • Çok renkli çıktı almam şuan epson xp 202 yazıcı ile photoink kullanıyorum ve şuan için sorunsuz diyebilirim
  • bende canon mx715 yazıcımda photoink ve ocp mürekkep kullanıyorum ikiside gayet güzel fakat dolan kartuşlarımda bir problem var gibi ard arda fotograf baskısı aldıgımda magenta ve mavi renklerin çiziklemeye başladığını görüyorum neden kaynaklanıyor olabilir kartuşlar mürekkep mi yetiştiremiyor acaba bilgisi olan var mı ?
  • bendede aynı sorun vardı mavi ve siyah cizgiler sürekli kafa temizliği yapıyordum kartuşlar dandıkmiş yenisini aldım ve photonık kullanıyom sorun kalmadı 35 resim bastım ararda sorun çıkmadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAGCI_1976

bendede aynı sorun vardı mavi ve siyah cizgiler sürekli kafa temizliği yapıyordum kartuşlar dandıkmiş yenisini aldım ve photonık kullanıyom sorun kalmadı 35 resim bastım ararda sorun çıkmadı .

hocam cevap için teşekkür ederim şimdi oldu işte aynı sekilde o kadar cok kafa temizliği yapıyorum ki mürekkep boşa gidiyordu resmen bu yüzden yazıcıyı servise bile gönderdim yakın zamanda yeni takım kartuş alıp denemeleri yapacağım sakıncası yoksa kartuşları nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim ?

• Cescesor pgi525 cli 526 dolum seti kullanan var mı mürekkep haznesi daha büyük süngeri daha küçük kullanan varsa memnuniyetini yada şikayetini belirtebilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

Cescesor pgi525 cli 526 dolum seti kullanan var mı mürekkep haznesi daha büyük süngeri daha küçük kullanan varsa memnuniyetini yada şikayetini belirtebilir mi acaba ?

aynı ürünü satıyoruz sıkıntısız ürünlerdir.

http://www.sanalpazar.com/Canon-Pgi525cli526-Murekkepli-Dolan-Kartus-Seti__isp22095669
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

quote:

Orijinalden alıntı: DAGCI_1976

bendede aynı sorun vardı mavi ve siyah cizgiler sürekli kafa temizliği yapıyordum kartuşlar dandıkmiş yenisini aldım ve photonık kullanıyom sorun kalmadı 35 resim bastım ararda sorun çıkmadı .

hocam cevap için teşekkür ederim şimdi oldu işte aynı sekilde o kadar cok kafa temizliği yapıyorum ki mürekkep boşa gidiyordu resmen bu yüzden yazıcıyı servise bile gönderdim yakın zamanda yeni takım kartuş alıp denemeleri yapacağım sakıncası yoksa kartuşları nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim ?

BK bitmeyen kartuş.com mürekkepleride güzel tavsiye ederim .
  • BKbitmeyen kartuş.com sorunsuz ürünleri var mürekkeplerde dahil. foto kağıttada rovi süper.
  • Yaklasik bir yildir photo ink kullaniyorum bursadayim ve bursakartustan alışveriş yapiyorum gercekten kaliteli sonuclar ve en onemlisi adam gibi isini yapan bir firma kesinlikle tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba arkadaşımın mg5150 yazıcısı bu şekilde çıktı veriyor sıkıntısı nedir acaba bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfen teşekkür ederim.
     photoINK mürekkep photoINK mürekkep

• hocaa896 kullanıcısına yanıt
    cihaz hem kafa hizalama hem de mürekkepler bitmediyse kafa temizleme operasyonu istiyor. menüsünde bu opsiyonlar mevcut.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    merhabalar bu opsiyonları yazıcıya yaptırdık fakat düzelme olmadı sadece büyük siyahta problem yaşamakta kafa hizalamayı otomatik ve elle yaptık fakat değişen birşey olmadı
  • hocaa896 kullanıcısına yanıt
    yazıcınızın yazdırma kafasının güzergahına paralel gergin bir şekilde duran ince şeffaf film kirlenmiş silin düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı malzeme -- 7 Haziran 2014; 0:15:30 >
  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    dediğiniz bantı sildik fakat sorun hala devam etmekte bu durumu neden yapabilir yazıcı anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.