Bildirim
photoshop
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fireworks'te dene -
quote:
Orjinalden alıntı: sidelyasuesin
ya elimde bir resim var.bunu photoshopta kaydedemiyorum.bana biri yardım etsin resmi gönderiyim ben yada size
Arkadaşım resmi photoshoptan gif olarakmı kaydetmek istiyorsun. -
ben bişey anlamadım arkadaşlar nasıl kayıt olmaz bir resim.. -
yapmasını biliceksin arkadaşım -
quote:
Orjinalden alıntı: reıko
yapmasını biliceksin arkadaşım
o kadar profesyonel değilim -
walla neden kaydedemedigini anlayamadık ama bu resimdeki gibi yaptinmi sorun olmasa gerek..
-
aşagıdaki resimdede belirttigim gibi ;
dosya yada file seçeneğinden farklı kaydet veya save as ı seçiyorum gelen pencereden istersek resmimize bir isim verip hemen altında bulunan biçim penceresinden kayıt edeceğimiz formatı seçip kaydet veya save deyip işlemi bitiriyoruz kolay gelsin.....
-
quote:
Orjinalden alıntı: sidelyasuesin
ya elimde bir resim var.bunu photoshopta kaydedemiyorum.bana biri yardım etsin resmi gönderiyim ben yada size
Arkadaşım ilk önce photoshop'ta resmi açıyorsun. Sonra; İmage --> Mode --> Indexed Clor. tıklıyorsun. Böyle yapman resmi gif olarak kaydetmendir. Sonra normal File kaydet diyorsun oluyor. Tamam
Aşağıdaki resimde olduğu gibi.
/>
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X