Şimdi Ara

PhotoShop +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yanlışlıkla şurdaki şeyi kapattım geri getiremiorm neyapmam lazım..Tekrar silip kurdm yine düzelmedi ya

PhotoShop +18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 7 Aralık 2008; 17:41:47 >

• view e bas tools u filan karıştır

edit= +18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayadeu -- 7 Aralık 2008; 17:42:42 >
  • Window sekmesinden(Araç Çubuğunda) hangi pencereyi kaybettiyseniz yanına tick atarak geri getirebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

view e bas tools u filan karıştır

edit= +18

View in içinde bir şeye tıklanabilio ondada olmuo

superdeve çok saol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 7 Aralık 2008; 17:44:59 >
  • yukarıad window menusu var
    orada layers vs bilmemne neyi geri getirmek istiyorsan tıkla
  • Photoshop programı nerden indirebilirim, nası öğrenebilirim biri yardımcı olabülür mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Photoshop programı nerden indirebilirim, nası öğrenebilirim biri yardımcı olabülür mü?

photoshop programını heryerden indirebilirsin torrentler download siteleri vb ( yada gidersin 1 cd ciye alırsın )
    öğrenmek için örneklere bakıp bol bol çalışma yapmak gerekiyor
    onun için birsürü PS sitesi var resimli ve video anlatımlı
    gerisi sana kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro vs 12
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +18 in amacı millet baksın.
  • Adobe photoshop programı indirdim 3.2 miymiş neymiş bi b*k anlamadım. Nası bişi bu hiç anlamadım garip gurup şeyler.
    @Slew seninki güzel bir şeye benziyo nerden indirebilirim.
    Bir de nasıl öğrenceğimi anlatan site mite bilen varsa pls.
  • Beyler türkçe sürümü varken yaptıgım şeyler normal olara kayddebiliyordum..Ama ing sürümünde şmdi resmi kaydetiorm..Resmin üstünde photoshop'n işareti çıkıo tıklayınca photoshop feln hepsi bir açılıo..onu nasıl normal olarak kaydetcez
  • ctrl+s yap orda seçeneklerde PSD işaretlidir onu Jpeg olarak değiştir yada JPG dir
    akurad Photoshop CS2 indir

Ekleme+

+ olarak Photoshop u ingilizce kullanın anlatımlar egitim cd leri vb hepsi ingilizcedir böyle zor demeyin kullana kullana öğrenirsiniz Türkçe kullanırsanız anlatımlardan birşey anlamassınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 7 Aralık 2008; 18:12:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

ctrl+s yap orda seçeneklerde PSD işaretlidir onu Jpeg olarak değiştir yada JPG dir
    akurad Photoshop CS2 indir

Ekleme+

+ olarak Photoshop u ingilizce kullanın anlatımlar egitim cd leri vb hepsi ingilizcedir böyle zor demeyin kullana kullana öğrenirsiniz Türkçe kullanırsanız anlatımlardan birşey anlamassınız

ctrl+s yapınca bişey cıkmıo yaw..Tmm hallettm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 7 Aralık 2008; 18:31:56 >
  • Birde sedat abi nasıl yapıyoruz..Orda yüz kesmeyi feln herşeyi anladım ama anlatılan dersde adam böle şekilli kesmiş..Ordaki panelde şekilli kesme şeyi yok yuvarlak ve kare var onuda nasıl yapıcaz açıklarsan çok mutlu olur seni öperim yanaandan xD
  • Dikkat çekmek için her b.kun yanına +18 yazarlar ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slew

Birde sedat abi nasıl yapıyoruz..Orda yüz kesmeyi feln herşeyi anladım ama anlatılan dersde adam böle şekilli kesmiş..Ordaki panelde şekilli kesme şeyi yok yuvarlak ve kare var onuda nasıl yapıcaz açıklarsan çok mutlu olur seni öperim yanaandan xD

yüzü pen tool ile kesiceksin pen ile alanını seçicen sonra sağ tık make selection alanını seçicen sonra ctrl+j(seçili alanı yeni bir layer yapar bu yeni layer sedat abi yüzü)
    sonra hangi resme ekliceksen sedat abiyi layeri o resme sürükle bırak

sonra sedat abi yüzünün layeri seçiliyken ctrl+t yapıp yüzün boyut şekil vb ayarla yerleştir

googleye yazcan photoshop ile yüz nakli diye istemedigin kadar sonuc cıkar orda daha detaylı anlatıyor
    kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.