Şimdi Ara

photoshop ac1lm1yor.. yard1m edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    could not initalize photoshop because the file not found. diyor
    ok t1klad11mda c1k1yor bu bende cs2 v9.0 da bide cs8.0 dameydana gelilyo yardim edermisiniz arkadaslarr

• Sanırım yanlışlıkla önemli bir dosyayı silmiş olabilirsiniz.
  • dosya silmedim ilk yüklediimde böyle diyor.. ikisinide yükledim ama ayn1 sorun war..
  • ayni anda iki versiyon ps kullanmaya mi calisiyorsun eger oyle ise makineden birisini kaldir tekrar dene çakışan dosyalar olabilir
  • hay1r ikisini farkl1 zamanlarda yükldim 8.0 cs olmay1nca 9.0cs 2yi indirdim yükledim ama ayn1 sorun war..yinde
  • dosya ismi vermiyormu?
    bi s.s koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 15 Ekim 2005, 17:00:45 >
  • evet screenshot koy birde sistemin nedir belki yetersiz felan da kaliyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyrun screen shot birde makinam kaldırır heralde asus p4p800-x anakart 2.4 işlemci 512 ram 80 hddwar
  • donanımsal değil yazılımsal bir probleminiz var. İlk önce işletim sisteminizin tüm dosyalarının sağlam olduğunu doğrulayın.
    Bunun için Xp cd nizi cd rom a koyun ve başlat çalıştır a
    sfc / scannow yazın.

Daha sonra tüm photoshop kurulumlarını kaldırın. Hatta gerekiyor ise Registry kayıtlarını temizleyen bir de program kullanın. Restart gerekli olmayabilir ama siz yinede yapın. Daha sonra tekrar kurulum yapmayı deneyin. Eğer yine hata veriyor ise bir başka kaynaktan yada Adobe nin kendi sitesinden bu programı indirmeyi deneyin ve crack yada benzer bir patch yapıyorsanız bunları yapmadan açmayı deneyin...
  • CoNeWaR a katiliyorum birde indirdigin photoshop'da problem olabilir gibi yeniden install yap ve crack patch felan kullaniyorsan kullanmadan oncelikle trial olarak calistir bakalim

photoshop cs2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.