Şimdi Ara

Photoshop buldum ama sayılı günler var :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın da yardımıyla bir yerden photoshop indirdim ama trial versiyonmuş 27 gün kaldı tam sürüm bulabileceğim yer biliyormusunuz acaba şimdiden teşekkürler

• Beyazit ist. ünv. önü ==> 3 YTL
  • bende var serialide pm at
  • p2plerden arat, macromedia'nın en sağlam ürünlerinin yer aldığı zip dosyaları var. 3ytl cebinde kalsın, sigara alırsın.
  • arkadaşlar bence bu warez muhabbetlerini burda deil pmlerde yapın msjlar silinebilir.
  • bana bunun türkçesi lazım ...

niye hala bir allahın kulu türkçe yaması şurdan bulunur demiyoooorrrr
  • Türkçe kullanmayın çünkü terimler türkçeye çevrilince çok kötü oluo hem ingilizceniz gelişir hemde bu biyerde ingilizce potoşop kullanmaya mecbur kaldıınızda apışıp kalırsınız hatta diyeceğim oki hiçbir programı türkçe kullanmamak en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guard

Beyazit ist. ünv. önü ==> 3 YTL

Türkçe
  • dosya paylaşım programlarında photoshop diye arat ve indir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Türkçe kullanmayın çünkü terimler türkçeye çevrilince çok kötü oluo hem ingilizceniz gelişir hemde bu biyerde ingilizce potoşop kullanmaya mecbur kaldıınızda apışıp kalırsınız hatta diyeceğim oki hiçbir programı türkçe kullanmamak en iyisi

+2
  • +5 çünkü photoshop öğrenmek istiyorsanız ingilizce kullanın bütün dersler ingilizce versiyona göre hazırlanmış
  • kafaniz çorba olur hiçbir programi türkçe ögrenmeyin...
  • sayılı gün çabuk geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

sayılı gün çabuk geçer..

Key lazım key.
  • bende netten indireyim sunu
  • selam ne yalan söyleyeyim bende tam versiyon olarak (korsan) photoshop8 aldım hemde Türkçe diye ama benden 30 gün içinde etkinleştirme istiyor. Xp nin numarasını telden aldım ama bu yurt dışı tel veriyor internet bağlantısıda yok.
  • arkadaşım bu konuda aslında sana biraz katılıyorum. bir işin orjinalini yapmadıkça bu gibi durumların çok faydalı olacağını sanmıyorum. yani olay temelde bitiyor.. inşallah kısa zamnda bu dertlerden kurtluruz. sağlıcakla kalın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.