Şimdi Ara

Photoshop Çalışmalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bir arkadaş konu açmıştı. Onunla konuşurken aklıma geldi ben de açayım dedim.
    Format atarken yedeklemeyi unuttuğum için bir çok resmim silindi. Bunlar da elimde kalanlar
    Avatar/wallpeper için yapıyorum genelde.
    İyi/kötü yorumları bekliyorum.
     Photoshop Çalışmalarım
     Photoshop Çalışmalarım
     Photoshop Çalışmalarım
     Photoshop Çalışmalarım

Bunlar da belediye'nin düzenlediği okuma projesi için okulun Pentium 4 2.4Ghz - 512mb RAM'li bilgisayarında her 5dk'da bir kaydederek yaptığım çalışmalar. Photoshop programı 5dk.'da bir çöküyordu

Photoshop Çalışmalarım
     Photoshop Çalışmalarım
     Photoshop Çalışmalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBoYSySTR -- 26 Ağustos 2010; 15:23:11 >

• Broşürler güzelmiş
  • Güzel.

Yalnız bir FAIL yakaladım sanırım.http://img52.imageshack.us/img52/2001/sysz.jpg bu resmi 2001demi yaptın?
  • o konuştuğun kişi ben oluyorum heralde

güzel olmuşlar ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Garipkul

Güzel.

Yalnız bir FAIL yakaladım sanırım.http://img52.imageshack.us/img52/2001/sysz.jpg bu resmi 2001demi yaptın?

Sanmıyorum. En fazla 4 yıllık resimdir o. İnternet sitelerinde avatar olarak kullanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Broşürler güzelmiş

• atatürk olanlarda brush hiç olmasaymış, sade olsaymış daha iyi olurmuş.

broşürler gayet iyi görünüyor eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    photoshop istek
    12 yıl önce açıldı
    Photoshop.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

atatürk olanlarda brush hiç olmasaymış, sade olsaymış daha iyi olurmuş.

broşürler gayet iyi görünüyor eline sağlık

Çözünürlüğü büyük olanda Atatürk ve çevresindeki siyahlık yoktu aslında. Orada En büyük binayı, SYS yazılarını ve helikopterleri elimle çizip tarayıcıdan aktarmıştım. Diğerleri brush ve texture ile yapıldı.Uzun süre wallpaper olarak kullandım o halini. Atatürk'ü eklemek sonradan aklıma geldi. Diğer küçük çözünürlüklü olanı ise telefonum için wallpaper olarak yapmıştım.

Broşürleri de yarışma için istemişlerdi. Kazananlar bu okuma projesinin tanıtımında kullanılacaktı. Akıbeti ne oldu bilmiyorum. Aracı okul olduğu için sorumsuz yöneticiler sağolsun bilgi alamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBoYSySTR -- 26 Ağustos 2010; 18:30:12 >

• Broşürler güzel fakat diğerleri çok kirli görünüyor.Çok karıştırmısın renkleri vs.

Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Broşürler güzel fakat diğerleri çok kirli görünüyor.Çok karıştırmısın renkleri vs.

Eline sağlık.

Acemilik Photoshopla çok uğraşan biri değilim zaten, herhangi bir siteden ya da okulda eğitim de almadım. Deneme/yanılma yoluyla öğrendim PS'yi. O yüzden incelikleri pek bilmiyorum. Gözüme hoş görünüyorsa o resim tamamdır benim için

• 3. resim viking şapkasına benzemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Broşürler güzel fakat diğerleri çok kirli görünüyor.Çok karıştırmısın renkleri vs.

Eline sağlık.

Acemilik Photoshopla çok uğraşan biri değilim zaten, herhangi bir siteden ya da okulda eğitim de almadım. Deneme/yanılma yoluyla öğrendim PS'yi. O yüzden incelikleri pek bilmiyorum. Gözüme hoş görünüyorsa o resim tamamdır benim için

İyi yapmışsın en iyi öğrenme şekli budur bence.Olayın aslında inceliklerle falan alakası yok hayalgücünü geliştirmekle alakası var.
    Araştır herşeyi,başka insanların tasarımcıların çalışmalarına bak eğer bu işle gerçekten ilgiliysen.Zamanla görürsün farkı...

• gerçekten güzel olmuş broşürler.
  • Broşürler güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

3. resim viking şapkasına benzemiş.

Onu ben yapmadım
     Photoshop Çalışmalarım
    Bu resmi alıp ekledim oraya.

• kaç yılldır ps la uğraşıorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmoid

kaç yılldır ps la uğraşıorsun

Bilmiyorum tam olarak. 4 olma ihtimali var ilk yıl çok uğraşıyordum PS ile. daha sonra gevşettim işi. Şimdi PC'de yüklü bile değil 3-4 ayda bir anca oturur wallpaper yaparım. Onun haricinde arkadaşlar falan birşey isterse hallediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.