Şimdi Ara

Photoshop CS4 Çalışmayı geçmişiyle birlikte kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun zamandır nette arıyorum ama bir türlü bulamadım.. Böyle bir özellik belkide yoktur ama yinede sormak istiyorum.. Photoshop CS4 te çalışmalarımızı tüm geçmişiyle(history) birlikte kaydedebilirmiyiz... Örneğin bir çalışmayı bitirip kaydettikten sonra bir hata farkedip düzeltmek için yada farklı bir şekilde denemek için tekrar aynı çalışmayı açıp, atıyorum 10 hamle öncesine gidip düzeltme yapmak için böyle bir özellik olması gerekiyor...
    Böyle bir özellik varmı?? Eğer varsa nasıl?? Yardımlarınız için şimdiden çok çok çok teşekkürler..

• Yapmış olduğun çalışmayı Action olarak kaydedersin, dolayısıyla kendisi de bir History oluşturmuş olur. Sen yapmış olduğun çalışmayı beğenmediğin zaman, resmin eskisini PS'de açarsın, sonra o Action'u çalıştırır, istediğin History yerinde de durdurmuş olursun.
  • Action hazırlama ile ilgili bir Pdf dökümanını buradan indirebilirsin.
  • Cevabın için teşekkürler.. Action olayını kavramaya çalışıyorum.. Umarım işime yarar.. ( Bu arada daha basit bir yolu yokmu acaba)
    Yalnız genelde çalışmamda birden fazla dosya kullanıyorum katmanlar şeklinde... Bu, Action olayı için bir sorun teşkil etmez inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w49 -- 15 Haziran 2009; 17:35:49 >
  • Rica ederim, tabi ki işe yarar.

Kullandığın dosya ve katman sayısı sorun yaratmaz, toplamda 150'ye yakın katman falan kullanmıştım, sorun olmadı.

Daha basit derken? Bu en basiti ve en kullanışlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 15 Haziran 2009; 17:37:44 >
  • Tekrar teşekkür ettim.. İstediğim cevaptan daha fazlasını aldım, yeni birşeyler öğrendim sayende..
  • Ne güzel.

Sorunsuz geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet benim de öğrendiğim iyi oldu, işime yarayacak.
    Teşekkürler.
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.