Şimdi Ara

photoshop cs5 kaydetme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hannes Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
13.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ıkı gundur ugrasıyorum resımle oynamam bıttıkten sonra resmı *.jpeg olarak veya farklı bi formatta kaydedemıyorum psd,pdd,psb,exr,pbm,tıf formatları var başka yok

• image mods 32 bit channeli değiştir
  • bende aynı sorunla uğrasıyorum lütfen biri yardım etsin
  • 1den fazla katman varsa jpeg yapmayabiliyor bazen tek katmana indirin
  • Cevap için biraz geç değil ise buyrun cevap; Resim olarak kauıt yapmak için File / Save for Web & Devices'i seçtikten sonra üst köşede PNG GİF veya JPEG formatlarından birini seçmeniz yeterli olacaktır.
  • Göksen narkadasin dedigi gibi 32 bit kismini 8 bite indirirseniz problem cözülür ..
  • Photoshop CS6'da yaptığım işi farklı kaydedemiyorum. Save as dediğimde program hiç bir tepki vermiyor. Kilitlenmiyor ama hiç bir tepkide vermiyor.

İnternette araştırdım bu sorunu yaşayanlar olmuş. Ama çözüm yazmıyor hiç bir yerde.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihri93

Photoshop CS6'da yaptığım işi farklı kaydedemiyorum. Save as dediğimde program hiç bir tepki vermiyor. Kilitlenmiyor ama hiç bir tepkide vermiyor.

İnternette araştırdım bu sorunu yaşayanlar olmuş. Ama çözüm yazmıyor hiç bir yerde.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ctrl + shıft + E yapın daha sonra kaydedin
  • Arkadaşlar photoshop cs 5 im crack liydi dünden beri her girdiğimde serial istemeye başladı nasıl düzelticem bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: discbreaker

Arkadaşlar photoshop cs 5 im crack liydi dünden beri her girdiğimde serial istemeye başladı nasıl düzelticem bunu ?

tekrar crackle
  • Faydası yok birdahi açtığımda yine istiyor.
    Şurda benzer bişey gördüm ama nasıl yapacağımızı anlatmamışlar doğru düzgün. Burada anlayabilecek biri varsa iyi olur.

http://www.tahribat.com/Forum-Photoshop-Cs5-Crack-Lazim-136443/
  • Düzgün çalışan CS5 1haftadır aynı hatayı veriyor, "bir program hatası nedeniyle isteğiniz tamamlanamadı" jpg,png, psd farketmiyor çizimi kaydetmiyor..

KESİN windows10 güncellemesi... NE yapıcam ben şimdi. Ne güzel cs5 yetiyordu..
  • 9 yıllık konuyu hortlatmışsın tebrikler :)

yeniden kurmak zor olmasa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.