arkadaslar ıkı gundur ugrasıyorum resımle oynamam bıttıkten sonra resmı *.jpeg olarak veya farklı bi formatta kaydedemıyorum psd,pdd,psb,exr,pbm,tıf formatları var başka yok
image mods 32 bit channeli değiştir
bende aynı sorunla uğrasıyorum lütfen biri yardım etsin
1den fazla katman varsa jpeg yapmayabiliyor bazen tek katmana indirin
Cevap için biraz geç değil ise buyrun cevap; Resim olarak kauıt yapmak için File / Save for Web & Devices'i seçtikten sonra üst köşede PNG GİF veya JPEG formatlarından birini seçmeniz yeterli olacaktır.
Göksen narkadasin dedigi gibi 32 bit kismini 8 bite indirirseniz problem cözülür ..
Photoshop CS6'da yaptığım işi farklı kaydedemiyorum. Save as dediğimde program hiç bir tepki vermiyor. Kilitlenmiyor ama hiç bir tepkide vermiyor.
İnternette araştırdım bu sorunu yaşayanlar olmuş. Ama çözüm yazmıyor hiç bir yerde.
Photoshop CS6'da yaptığım işi farklı kaydedemiyorum. Save as dediğimde program hiç bir tepki vermiyor. Kilitlenmiyor ama hiç bir tepkide vermiyor.
İnternette araştırdım bu sorunu yaşayanlar olmuş. Ama çözüm yazmıyor hiç bir yerde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
ctrl + shıft + E yapın daha sonra kaydedin
Arkadaşlar photoshop cs 5 im crack liydi dünden beri her girdiğimde serial istemeye başladı nasıl düzelticem bunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: discbreaker
Arkadaşlar photoshop cs 5 im crack liydi dünden beri her girdiğimde serial istemeye başladı nasıl düzelticem bunu ?
tekrar crackle
Faydası yok birdahi açtığımda yine istiyor. Şurda benzer bişey gördüm ama nasıl yapacağımızı anlatmamışlar doğru düzgün. Burada anlayabilecek biri varsa iyi olur.