Şimdi Ara

PHOTOSHOP CS6 YARDIM ACİLLL !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bir sorunum var günlerdir çözümünü bulamadım yardım edersenız cok mutlu olurum vizeye yetiştirmem gereken iki ödevim var ve malesef çözüm bulamıyorum sorundan bahsedeyim ödevim photosopta bir resmin renklerini belirleyip aynı renge boyamak sacma gelebilir ama budur :) arkadaslar bunun için ben ıkı layer açıyorum bırıncı layere bölüm bölüm mesela dıyelım şişe var üzerinde hangi renk ağır basıyorsa onu cismin şeklince boyuyorum sonra ıkıncı layere ton ton ne renk varsa boyuyorum bunun amacı ise brush ıle boyarken aralarda beyazlık kalmaması. sımdı asıl soruna geleyım ben brus ıle boyarken dıyelım kahverengıye bıyerı boyadım aynı renkle bıle olsa uzerınden tekrar boyasam beyaz oluyor bunun sebebı nedır anlam veremıyorum cozumde bulamıyorum neolur yardımcı olursanız sevınırım anlatılması zor bır durum oldugundan ötürü fotoda paylasıyorum yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım.

gördüğünüz üzere birinci boyanan yerin üzerine tekrar aynı renkle boyasam dahi arada kalan kısımın rengi açık oluyor çözüm bekliyorum dostlarım simdiden sağolun

• Farklı brush seçmeyi denedin mi? Çift renkli brushlar olabiliyor. Yani anladığım kadarıyla boyadığın bir yeri tekrar üzerinde boyayınca farklı renkte boyuyor.
  • layer'ların tipleri overlay vs değildir umarım. yani katmanların birbirine geçişi normal olabilir veya çeşitli tiplerde de olabilir.
    fırçalar belki kenarları yumuşak (feather) tip ise bu da yapıyor olabilir.

aşağıdaki örnekte iki katman yaptım ama ikincisini Screen'e çektim, oysa iki katmandaki fırçaların tamamı aynı renk, tip ve ayarda.
    sadece layer'ın tipi, şekli değişti. Ayrıca diğer katmanın Opacity ve/veya Fill değerleri de farklı olabilir. Bunu da bir kontrol edersin.

• Öyle bi soru sormuşsun ki bu bir çok şeyden kaynaklanabilir bunun için standart bir basic brushes seç ve diğer bütün değerlerin (opacity gibi) %100 olduğundan emin ol. Layerdan ziyade brush yüzdesine bak.. Ayrıca extra bir katman açmana gerek yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop CS6 dil paketi yükleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.