Şimdi Ara

Photoshop'çu Arkadaşlar Şu Resime El Atın Ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gördüğünüz Resimdeki 59100.Org YAzan Ve Altındaki Online Community Yazsını Silip RealMeqan.Com Yazabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratFb -- 20 Temmuz 2006; 15:08:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: True_Crime

http://img88.imageshack.us/img88/8682/adszer2sadiy0.jpg

ßende ßir Hevesle Actım Hee

Ama Yinede Tşkler Emeğin İçin

• bu kadar taklit olma. gir araştır image sitelerini bulursun bu tarz şeyler. adamınkini deiştirme yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

bu kadar taklit olma. gir araştır image sitelerini bulursun bu tarz şeyler. adamınkini deiştirme yani.

ßulamadığım İçin Değiştiriyorum Zaten + Photoshop ßilgim Olmadığı İçin Kendimde Yapamıyorum O Yüzden ßoyle ßişey istedim Sizden Yardım Amaçlı Yapana Tşkler Yapmayanında Canı Soalsun Deriz.. ßu Kadar Kasman Gerekmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

quote:

bu kadar taklit olma. gir araştır image sitelerini bulursun bu tarz şeyler. adamınkini deiştirme yani.

ßulamadığım İçin Değiştiriyorum Zaten + Photoshop ßilgim Olmadığı İçin Kendimde Yapamıyorum O Yüzden ßoyle ßişey istedim Sizden Yardım Amaçlı Yapana Tşkler Yapmayanında Canı Soalsun Deriz.. ßu Kadar Kasman Gerekmez..

ne kasacam banane?! hatırlıosan bi önceki photoshop isteğinde ben yardımcı olmuştum sana. Bunda da yardımcı olurdum da evde deil cafedeyim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

quote:

ne kasacam banane?! hatırlıosan bi önceki photoshop isteğinde ben yardımcı olmuştum sana. Bunda da yardımcı olurdum da evde deil cafedeyim.

Demekki ßak photoshop Tan Anlamıyormuşum Ki Yardım İstiyorum Hem ßu Hosuma Gıttı ßu Sıtenın Scriptını Kullancamda Ondan.

• ii sen bilirsin.kolay gele!
  • Alttaki işaretde silincek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Alttaki işaretde silincek mi?

Vallao Sekil Yerıne ßaska ßır Logo Da Geleßılır ?
  • eğer çok büyük bi arkadaşlık portalının resmi ise anında anlaşılır benden uyarması
  • bu tarz resimler bulunduğu bi site biliyo musunuz ?
  • http://www.3dshop.com

Bu adresde oldukça güzel 3d çalışmalar var.
    İşinize yarayacağına eminim
  • Bende Kendi Capımda Bir Şey YAptım Bak Bakalım Nasık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deLi_YuSuF -- 20 Temmuz 2006; 21:13:58 >
  •  Photoshop'çu Arkadaşlar Şu Resime El Atın Ya

• @sainteagle
    ya dostum elinde bu resimler yazdığın gibi değişi fontlar war mı?yada indirebilecemiz bi adres?
  • www.dafont.com
  • Ya arkadaşım yeni şeyler üretsen ya .www.59100.org bir arkadaşlık sitesiydi.Şu anda kapalı tutp Seninde bu fotoyu alıp kendi arkadaşlık sitene koyman taklitten öteye gitmez. Bence farklı alternatifler dene!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nadim

Ya arkadaşım yeni şeyler üretsen ya .www.59100.org bir arkadaşlık sitesiydi.Şu anda kapalı tutp Seninde bu fotoyu alıp kendi arkadaşlık sitene koyman taklitten öteye gitmez. Bence farklı alternatifler dene!!

400-500-600 Hatta Ve Hatta 3000-5000 Dolar Verip Kendıme Ozel Script Yaptırcak Param Yok..
    ßaşka ßir Resim ßulamadım Ve ßu Hoşuma Gitti..
    ßana Taklitçi Olma Demeyin Sakın..
    Sizde Sağdan Soldan Scriptlerle Templatelerle az Çok Değiştirip Site Yapıyorsunuz. Oturup ßaştan Yazın O Zaman Milletin Scriptini Almayın ?

HAKSIZ MIYIM ?

• Arkadaşım düşüncen yalnız niye ozaman insanlar özgü tasarımlar yapmak için kafalarını yoruyorlar. Sen tutup paranın olamadığını sadece bunu bulduğunu idda ederek kendini haklı hale geçiremezsin. Benim düşüncem hala geçerli başka alternatifler bulman daha yaratıcı olur. Keyif senin keyfin istediğini yapabilirsin.

Farkı bir açlışma için yardım isteseydin gerçekten elimden geldiğince yardımcı olurdum ama bu fotoda diretmen gene senin tercihin.
    Sıkıntı yaratıysam kusura kalma konuyu burda kapadım kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.