Şimdi Ara

Photoshop için minimum bilgisayar tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise son sınıfındayım. Web tasarım bölümü okuyorum. Staj görmem gerek. Bir firma ile anlaştım. Notebook istediler. Yapacağım şeyleri az çok biliyorsunuz, Photoshop, dreamweaver, visual studio bla bla bla.. Bütçem 1000 lira ile 1.200 arası. En fazla 1.300 :)

Not 1: Aileme aniden "Notebook almamız lazım bizim!" dediğim için bu kadar düşük bütçe. Habersiz bir boşluk yarattım ekonomik sistemde :) Cezası bu. )

Bir çok markanın modellerini inceledim. Bir çoğunun işlemcisinde "U" takısı var. Sinirimi bozuyor. Bana performanslı bir şey gerek. Değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Not 2: Casper olmasın :) İnternette o kadar çok şey okudum ki hakkında. Bedava verseler almam şu an.

İyi forumlar.

• Hocam bildiğin gibi U serisi; ultrabooklar için üretilen ve düşük güç tüketimine ve aynı zamanda düşük performansa sahip işlemciler. Biraz daha zorlayarak en azından i5-4200M işlemcili bir şeyler alırsan işini görür:

http://www.pcdepo.com/msi-cx61-2oc-408xtr-notebook

Ama tavisyem, en azından uzun süre kullanılabilmesi için i7 işlemcili bir dizüstü. Ancak fiyatı bütçeni çok aşıyor:

http://www.pcdepo.com/msi-cx61-2pc-1258xtr-notebook

• Offf.. içim gidiyo bunları görünce ya :) Keşke çalışsaydım bu yaz. Çok daha iyilerini bile alırdım. Bir şeyi alınca en iyisini almak istiyorum hep. Zorlamaya çalışacağım evdekileri. Özellikle şu MSI CX61. Bunun için zorlayacağım.

Bir de, ikinci el bak diyor babam. Bakıyorum satış sitelerine, fazla iyi bilgisayarları çok ucuza satışa çıkartıyorlar, şüpheleniyor insan. İ7 işlemci, 8 gb ram'li notebook gördüm 1.200 tl'ye. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Niye bu kadar ucuzlar bunlar 2.elde? Yoksa, bana mı ucuz geliyor?
  • İkinci elde temizini bulman çok zor. Genelde eski modelleri satıyorlar ve ciddi anlamda hırpalanmış oluyorlar. Yani hayrını pek göremezsin gibi. Dediğim gibi En azından CX61 en mantıklısı.
  • Az önce AMD işlemcili notebooklara baktım. Onlarda da bu İnteldeki gibi "U" olayı var mı? :) Yok gibi. Eğer yoksa AMD işlemcili bir notebook alacakmışım gibi duruyor. Fiyat olarak daha bana oynuyor. Ya da AMD'nin bir algı operasyonuna kurbanım şu an.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.