Şimdi Ara

photoshop ile sakalları silme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
16.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil olarak elimdeki bir fotoğrafın sakallarını silmem gerekiyor beceremedim bir türlü bu konuda bana yardımcı olabilecek varmıdır

• Yapay Zekanın Yanıtı

Photoshop ile Sakal Silme: Adım Adım Kılavuz

Fotoğraflarınızdan sakalınızı silmek istiyorsanız, Photoshop kullanabilirsiniz. İşte size yardımcı olacak adım adım bir kılavuz:

1. Photoshop'u açın ve sakalını silmek istediğiniz fotoğrafı içe aktarın.
    2. Hızlı Seçim Aracını (S: W) seçin ve sakalınızı seçin.
    3. Seç' menüsünden > Ters Çevir'i (Ctrl + Shift + I) seçin.
    4. Sil tuşuna (Delete) basın.
    5. Seçim çerçevesini kaldırın (Ctrl + D).
    6. Sakal bölgesini, fotoğrafın geri kalanına uyacak şekilde Doldurma Aracı (G: Alt + Shift + F5) ile doldurun.
    7. İnce ayarlar için Klon Damgası Aracını (S: C) kullanın.
    8. Filtre > Gürültü > Toz ve Çizik Gider'i (Ctrl + Shift + Alt + R) kullanarak küçük kusurları giderin.

İpuçları:

• Fotoğrafta sakalın etrafındaki kenarları yumuşatmak için Bulanıklaştırma Aracı (R) kullanın.
    • Daha doğal bir sonuç için farklı opaklık ve akış ayarlarıyla Katman Maskeleri kullanın.
    • Sakal bölgesinin cilt tonuna uyması için Renk Doldurma Aracı (G: Alt + Backspace) kullanın.

Alternatifler:

Photoshop dışında, "Sakal Silme Programı", "Fotoğraftan Sakal Silme", "Resimden Sakal Bıyık Silme" gibi çevrimiçi araçları ve uygulamaları da kullanabilirsiniz. Ancak profesyonel sonuçlar için Photoshop önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sadece sakal mı ? yoksa saç sakal mı ? sadece sakal 10 tl saç sakal 15 yıkamada olacaksa düz 20 tl olur şaka bir yana evde olsaydım yapardım ama evde değilim bugün
  • hocam saolun ilginiz için bunu yapmada herhangi bir yöntem önerebilirmisiniz
  • Herşeyi anladımda aciliyeti anlamadım :)

Özetle Adobe Cs Photoshop + Clon brush Özetle ve basit haliyle klonlama yani. ama ayrıntılı olarak bu videodan bakabilirsin.

PHOTOSHOP KİRLİ SAKAL TEMİZLEME

Bu da Standart Saç Kesme İşlemi (daha ufak)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.