hayalet amcam güzel poz vermiş ama (inşallah bu gece aklıma gelmez...evde tekim tırsarım valla)
Corel Draw'da yapılmış.
bence arkadaki poz vermiş...öndeki photoshop
Hayaletin gerçek olduğunu biliyoruz. yandaki çocuğu photoshopla eklemişler. yani bu kadar olur
O resim gerçek ama o hayalet photosop hatta kenarlarına ii bakın photosop olduğu çok belli oluyo
yaw basbaya paint işte(bi kaç yüz saattte yapılanlardan) ne kasıyosunuz kendinizi şop diye
Yaf hayalete inananlar var ya adı üstünde HAYAL! ET!
o degilde boyle bi sevgilim olsun isterdim... hatun resmen ta$...
Feyk ya bu baksana hayaletin göz bebekleri yok
bu hayalet kesın turktur baska kım bırı foto cektırırken gıder ozellıkle yanında durur kı
quote:
Orjinalden alıntı: abduaty
o degilde boyle bi sevgilim olsun isterdim... hatun resmen ta$...
gozler kaymış bıraz.pıt atmış galıba.yada pıttan ölmustur ata gıbı
Hehehehhe
Askerlik arkadasi galiba bir de elini Omzuna Atsaymis tam olurmus!!!
quote:
Orjinalden alıntı: venom return
olm phoyo shop,böle saçmalık olmaz insan gözünün çözünürlüğü o makineden daha çok nası makine görüo da insan göremio
tv nin uzaktan kumandasına basarken handcamin vizöründen bakarsan ışığını görebilirsin. normal gözle görülmeyen ışık bu şekilde görülebiliyor. resim ise muhtemelen sahte.
quote:
Orjinalden alıntı: merhum tv nin uzaktan kumandasına basarken handcamin vizöründen bakarsan ışığını görebilirsin. normal gözle görülmeyen ışık bu şekilde görülebiliyor. resim ise muhtemelen sahte.
+2
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrano
Arkadaşlar geçen gün mail'ime bir mesajla birlikte bu resim de geldi.Bu resmin photoshop yada başka birşey olup olmadığını nasıl anlarız?Tırstım resmen bu yaşımda..
painnnnnttttt
<==Hayalet Gerçek kişi==>
Bakın yukarıdaki fotoğrafta da fotoşopla hayalet varmış gibi gösterilmiş. Topici açan arkadaşın verdiği fotoğraf da aynı böyle.Ben kolay anlaşılsın diye bu örneği verdim.
quote:
Orjinalden alıntı: Jerry Seinfeld
<==Hayalet Gerçek kişi==>
Bakın yukarıdaki fotoğrafta da fotoşopla hayalet varmış gibi gösterilmiş. Topici açan arkadaşın verdiği fotoğraf da aynı böyle.Ben kolay anlaşılsın diye bu örneği verdim.
Abi iğrençsin yani
net fatoşta çantayı temizlerken sıçmış
muhahahhahhahaha bu nasıl bişey ya
bizim arkadas daha guzel yapmıs vallaha helal olsun sana andydark tebrik ederim....