Bildirim
Photoshop'ta Beyaz Renk 'Krem Renk' Olarak Gözüküyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya bununla ilgili problemi çok iyi hatırlıyorum ama Color Mode da mı yoksa Mask ta mı yapılan bir değişiklik yüzünden meydana geliyordu tam hatırlayamayacağım. Ama defult ayarlara getirmen sorunu çözecektir diye tahmin ediyorum. bunun için CTRL+SHIFT+ALT a basılı tutup Photoshop u çalıştırman yeterli ve gelen ekranda Settings File i silmen yeterli olacaktır...
Bu sadece tavsiye niteliği ama kesin çözüm olup olmayacağı hakkında garanti veremem... -
monitörünün cdsini kurdunmu bilgisayara.eğer kurduysan photoshop monitörün cdsindeki renk kütüphanesini kullanır.monitörün sürücülerini kaldır.
transform aracına gelince sanırım renkleri düzelticem diye default ayarları bozmuş olabilirsin yada dosya silmiş olabilirsin.photoshopu kaldırıp yeniden kurmanı tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: SinanBest
monitörünün cdsini kurdunmu bilgisayara.eğer kurduysan photoshop monitörün cdsindeki renk kütüphanesini kullanır.monitörün sürücülerini kaldır.
transform aracına gelince sanırım renkleri düzelticem diye default ayarları bozmuş olabilirsin yada dosya silmiş olabilirsin.photoshopu kaldırıp yeniden kurmanı tavsiye ederim
Evet. Sorun bu yüzdenmiş. Sayenizde düzelttim teşekkür ederim.
@X-Files
@SinanBest
Çok sağolun. -
Aynı sorun bende de mevcut. Vista'dan kaynaklandığını düşünüyordum. Default ayarlardan mı yoksa monitör sürücüsü müdür ki sorun? -
monitör sürücüsü olabilir. -
Photoshopta Shift+Ctrl+K tuş kombinasyonu ile açılan pencerede ayarları monitör ayarlarına geri getiriyoruz ve renkler düzgün çıkmaya başlıyor. Daha doğrusu beyazlar beyaz çıkmaya başlıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X