Şimdi Ara

Photoshop'ta Beyaz Renk 'Krem Renk' Olarak Gözüküyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renkler mi karışmış ne olmuş anlamadım bir türlü?
    Nasıl düzeltebilirim?

Photoshop'ta Beyaz Renk 'Krem Renk' Olarak Gözüküyor?

Bir de, işlemi tamamlama rağmen "Transform" aracı kaybolmuyor. Bunuda nasıl düzeltebilirim?
    Ne olmuş bu photoshopa anlamadım gitti.

• Ya bununla ilgili problemi çok iyi hatırlıyorum ama Color Mode da mı yoksa Mask ta mı yapılan bir değişiklik yüzünden meydana geliyordu tam hatırlayamayacağım. Ama defult ayarlara getirmen sorunu çözecektir diye tahmin ediyorum. bunun için CTRL+SHIFT+ALT a basılı tutup Photoshop u çalıştırman yeterli ve gelen ekranda Settings File i silmen yeterli olacaktır...

Bu sadece tavsiye niteliği ama kesin çözüm olup olmayacağı hakkında garanti veremem...
  • monitörünün cdsini kurdunmu bilgisayara.eğer kurduysan photoshop monitörün cdsindeki renk kütüphanesini kullanır.monitörün sürücülerini kaldır.
    transform aracına gelince sanırım renkleri düzelticem diye default ayarları bozmuş olabilirsin yada dosya silmiş olabilirsin.photoshopu kaldırıp yeniden kurmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

monitörünün cdsini kurdunmu bilgisayara.eğer kurduysan photoshop monitörün cdsindeki renk kütüphanesini kullanır.monitörün sürücülerini kaldır.
    transform aracına gelince sanırım renkleri düzelticem diye default ayarları bozmuş olabilirsin yada dosya silmiş olabilirsin.photoshopu kaldırıp yeniden kurmanı tavsiye ederim

Evet. Sorun bu yüzdenmiş. Sayenizde düzelttim teşekkür ederim.

@X-Files
    @SinanBest

Çok sağolun.
  • Aynı sorun bende de mevcut. Vista'dan kaynaklandığını düşünüyordum. Default ayarlardan mı yoksa monitör sürücüsü müdür ki sorun?
  • monitör sürücüsü olabilir.
  • Photoshopta Shift+Ctrl+K tuş kombinasyonu ile açılan pencerede ayarları monitör ayarlarına geri getiriyoruz ve renkler düzgün çıkmaya başlıyor. Daha doğrusu beyazlar beyaz çıkmaya başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz ten ve sakal??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.