Şimdi Ara

Döşeme rengi tercihiniz nedir? Açık renk koyu renk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum artık birçok araçta açıkrenk döşeme görüyorum. bence çokta şık duruyor. siz ne düşünüyorsunuz. aracınıızn döşemesi ne renk?
    açık renk ise kirlenme sorunu oluyor mu? yoksa hoş duruyor ama kirlenirse rahat edemem o yüzden siyah olsun temiz olsun diyenlerden misiniz?

• siyah olsun temiz olsun
  • koyu renk isterdim bide kadife istemezdim .
  • kadife zaten hoş olmaz ya!
    aslında sanırım en güzeli açık renk deri döşeme ama deri döşeme az para az iş değil.
  • Aracımın döşemesi açık gri. Alırken döşeme koruması yaptırdım. 1 yıldır kullanıyorum. Küçük kızım var, çoğunlukla ayakkabılarıyla arka döşemelerde yürür, ön koltukların arkasını da sürekli ayak izi yapar. hatta 1 keresinde de (daha araç 1 haftalıktı) döşemeye kustu (ona feda olsun) Fakat diyeceğim şu ki, döşemeler tertemiz duruyor. Ayda bir nemli bezle siliyorum sorun tertemiz oluyor. Ha bu arada tatile giderken, arka koltuklara örtü örtmüştüm...
  • Orta ton gri, diğer bej(kirli )
  • Açık renk bej deri döşeme on numara bide araba siyahsa film kopuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Renk Araba ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Döşeme rengi tercihi benim kanımca alacağınız aracın rengine göre yapılmalı..Bir rengi sevebilirsiniz örneğin beji ,bej rengi siyah ,bordo ,yeşil ile çok iyi gitmesine karşın gümüş gri ile maviyle bu renklerle gittiği kadar güzel gitmez .Bunun yanında gri de ilk saydığım sıcak renklere bej kadar güzel gitmez..Benim için önemli olan aracın dış rengine uyumlu olmasıdır...ortama uymadıktan sonra en beğendiğim renk demek yetmiyor, .Mesela kırmızıyı çok seviyorsunuz , seviyorsunuz diye gri ağır bir takımın içine orjinal pantalonunu atıp kırmızı pantalon giyebilirmisiniz. Aynen sistem bu sistem işte
  • olsun da döşeme olsun
    şaka bi tarafa bu aslında zor bi soru neden mi?
    açık renk kirleniyor.özellikle küçük çocuk falan varsa arabada ayakkabıları ile koltuk üzerinde dolandı mı iş bitti doğru temizlemeciye.
    koyu renk bu bakımdan iyi ancak koyu renk de d e bu sefer acayip toz belli ediyor özellikle siyahsa.

bence en iyisi grimsi tonlardaki renkler ne toz belli oluyor ne de başka bişey.

ancak şu vaaaar...

eğer döşeme deri ise o zaman bej renge hastayım.aracın içini inanılmaz güzel kaliteli ve pahalı gösteriyorözellikle eski kasa 5 serilerinin içi o renk olanlarına hasta olduğumu belirtmek istiyorum

tabiki siyah deriniin de yeri ayrı ama ben deride bej diyorum ....

• kesınlıkle acık renk arabanın ıcını acıyor bence gozume daha ferah gelıyor en azından
  • focus ghiada dösemem bej siyah tercihim olurdu kumasida kadifemsi bisey bu nedenle minder kullaniyorum ilerde kesinlikle suni siyah deri kaplaticam eskimesini bekliyorum.
  • Siyah mümkün değilse olabilecek en koyu renk koltuk...
    Torpidonun da açık renk olması beni çok rahatsız ediyo, sıfır araç alsam bu konuda seçeneğim çok sınırlı, bu yüzden firmaların bi moda tutturup koyun gibi hepsinin aynı yönde hareket etmesine sinir oluyorum,
    adamlara 30 milyar veriyosun siyah torpido seçeneği yok...
  • siyah deri,tabi arabanın rengide koyu olacak.
  • koyu renk ama acık rengınde baska bır havası var
  • aracin boyasiyla alakali bence ama acik renk doseme genelde guzel gorunmekle birlikte kirlenme sorunu war
  • açık renk döşeme güzel duruyor ama çabuk kirleniyor
    ne kadar açık renk hoşuma gitsede koyu renk tercih ediyorum.
  • bu gün bir ay evvel yaptığımız orjinal a.gri mercedes sunisinden yapılma bir araç geldi .Çok titiz ve düzgün bir arkadaş..şöför koltuğuna,okadar kaliteli kotlar giymesine rağmen kot boya bırakmış. Koltuğu temizledim erken teşhişti kurtardık .Arkadaş esasında bu kirlenme sorunu için gelmemişti, sadece nasılsın diye uğramıştı.Açık renk aracın içini açmasına rağmen çok kısa sürede kirleniyor ve daha eski gözükmeye neden oluyor oysa antrazit ve siyah böyle değil kir gösterme bu derilerde hiç yok.. Seneler sonra dahi ilk günki gibi oluyor.Birde şu yönden bakalım,araç içi sizi beje veya a.gri ye mecbur edebilir bu durumlarda da içi siyah olan araba tercih edilirse sorun olmaz ama elindeki arabayı alma şeklinde bir durum varsa hani deri kolay temizlenir diye deri yapmak bir nebze daha mantıklı olabilir.

• siyah
  • Bej renkli. Her hafta döşemeleri siliyorum. Bir damla su bile damlasa hemen leke bırakıyor yusyuvarlak. Döşeme koruma bunu engelliyor mu? Yaptıranlar memnun mudur?
  • açık renk,bej.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.