Şimdi Ara

photoshop yardım transparan resim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu resmi bana transparan yapabilir misiniz ?
    baya ugrastım alpha fln ama cıkamadım işin içniden

tga olucak arkadaslar sonu

hepsinize saygılar

•  photoshop yardım transparan resim

tga ne anlamadım
  • resim formatı.. targa
  • png işime yaramıyor malesef bende de o war ama targa lazım
  • save as yaparken targa yapabilirsin
  • oyle yapınca arka fonu beyaz yapıyor transparan olmuyor malesef
  • arkadaslar baska bölümde bi arkadas yaptı hepinize teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreamweaver Flash Buton Ekleme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşlar bende de transparan sorunu var nasıl halledebilirim lütfen yardım eder misiniz.

böyle olması gerekirken

ben de böyle :( eski haline nasıl getirebilirim :S
  • yeni sayfa aç renk seçme transparent seçeneğine tıkla
  • hayır onu seçiyorum zaten, bu şekilde çıkıyor :S en son böyle değildi ama bu şekilde olmaya başladı, png ve giflerde de arkaplan siyah gözüküyor halbuki transparan olduğu halde bilmeden bir ayar mı değişti anlamadım, ne olabilir. CS4 kullanıyorum :S ayar sıfırlamaya baktım hatta silip tekrar yükledim düzelmedi.
  • Benim başıma böyle bir olay gelmedi ama.Plug-Ins klasörü içinde file formats klasörü var.Bunun için photoshop'un desteklediği formatlar bulunmakta.Belki bunun içerisinde herhangi bir dosya bozulmuş veya silinmiş olabilir.Belki bu yüzden arka plan siyah gözüküyordur.Ben cs3 kullanıyorum istersen dosyaları upload edip sana yollayabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demirtaş

Bu resimde araç çubuğunda bulunan renklerden siyah olan, arka plan rengi olarak ayarlandığı için siyah çıkıyor(araç çubuğunda ki beyaz ve siyah renk kutuları). Beyaz ve Siyah renklerinin olduğu yerin hemen üstünde küçük bir ok var çift taraflı. Ona basıp ön plan rengini siyah, arka plan renginin beyaz olarak değiştirirsen sorunun çözülür.

Kolay gelsin...
  • Hayır o da olmadı, kurcalarken renk seçeneğini rgb değilde diğerlerini seçerken düzeliyor ama bu seçenekte olmuyor :S onu keşfettim. :(
  • bu şekilde de beyaz renk kullanamıyorum :S of sinir etti bu photoshop yahu :S
  • aynen arkadaşın dediği gibi. transparen seçeceksin alttan. Programda bi sorun var kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.