arkdaşlar bende de transparan sorunu var nasıl halledebilirim lütfen yardım eder misiniz.
böyle olması gerekirken
ben de böyle :( eski haline nasıl getirebilirim :S
yeni sayfa aç renk seçme transparent seçeneğine tıkla
hayır onu seçiyorum zaten, bu şekilde çıkıyor :S en son böyle değildi ama bu şekilde olmaya başladı, png ve giflerde de arkaplan siyah gözüküyor halbuki transparan olduğu halde bilmeden bir ayar mı değişti anlamadım, ne olabilir. CS4 kullanıyorum :S ayar sıfırlamaya baktım hatta silip tekrar yükledim düzelmedi.
Benim başıma böyle bir olay gelmedi ama.Plug-Ins klasörü içinde file formats klasörü var.Bunun için photoshop'un desteklediği formatlar bulunmakta.Belki bunun içerisinde herhangi bir dosya bozulmuş veya silinmiş olabilir.Belki bu yüzden arka plan siyah gözüküyordur.Ben cs3 kullanıyorum istersen dosyaları upload edip sana yollayabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Demirtaş
Bu resimde araç çubuğunda bulunan renklerden siyah olan, arka plan rengi olarak ayarlandığı için siyah çıkıyor(araç çubuğunda ki beyaz ve siyah renk kutuları). Beyaz ve Siyah renklerinin olduğu yerin hemen üstünde küçük bir ok var çift taraflı. Ona basıp ön plan rengini siyah, arka plan renginin beyaz olarak değiştirirsen sorunun çözülür.
Kolay gelsin...
Hayır o da olmadı, kurcalarken renk seçeneğini rgb değilde diğerlerini seçerken düzeliyor ama bu seçenekte olmuyor :S onu keşfettim. :(
bu şekilde de beyaz renk kullanamıyorum :S of sinir etti bu photoshop yahu :S
aynen arkadaşın dediği gibi. transparen seçeceksin alttan. Programda bi sorun var kesin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme