Bildirim
Photoshopdan anlayan arkadaşlar bakabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yaptığın şey suç -
-
Nesi suç? Futbol bölümünde kendi tuttuğum takım taraftarlarından yardım istiyorum ki gene futbol hakkında. Diğer takım taraftarlarıda yardımcı olabilir. Bunun nesi suç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
yaptığın şey suç
suc da koskoca borussia dortmund da kckfrk'in halisaha takiminin kullandigi armanin pesine dusup dava acacak degil sonucta
quote:
yaptığın şey suç
quote:
Orijinalden alıntı: kckfrk
Nesi suç? Futbol bölümünde kendi tuttuğum takım taraftarlarından yardım istiyorum ki gene futbol hakkında. Diğer takım taraftarlarıda yardımcı olabilir. Bunun nesi suç.
O değil resmi bir logoyu çalman suç diyor. Telif hakkı diyor.
Gerçi bu yaptığında yanlış kişisel yerin olarak kullanıyorsun Galatasaray ile ilgili haberlerin ve tartışmaların bölümü burası -
quote:
yaptığın şey suç
-
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
quote:
O değil resmi bir logoyu çalman suç diyor. Telif hakkı diyor.
Gerçi bu yaptığında yanlış kişisel yerin olarak kullanıyorsun Galatasaray ile ilgili haberlerin ve tartışmaların bölümü burası
Garip suçsa suç
Halı saha turnuvasında kullanıcaz profesyonel bir durum değil. Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Programlarım gitmese ben yapardım ama şuan hiç bir programım yok.
Bide Klopp falan denk gelir dava açarsa bittiniz -
Hahaha riske budur
Valla arkadaşlar dortmuntun forma tasarımını kullanacağız aramızıda ona göre düzeltelim diyorum o nedenle böyle bir logoya ihtiyacım var.
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
quote:
Arkadaşlar futbol turnuvasında kullanmak üzere kararlaştırdığımız bir logo var Borussia Dortmuntun logosu. Fakat oradaki BVP harfleri yerine SVK Yazılacak 09 yerine de 55 yazılacak bana bunu bir arkadaş yapabilir mi?
Hayvallah razı olsun be sağolasın.
Rica ettim. Olmuştur inşallah
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar futbol turnuvasında kullanmak üzere kararlaştırdığımız bir logo var Borussia Dortmuntun logosu. Fakat oradaki BVP harfleri yerine SVK Yazılacak 09 yerine de 55 yazılacak bana bunu bir arkadaş yapabilir mi?
Hayvallah razı olsun be sağolasın.
Rica ettim. Olmuştur inşallah
On numara oldu dostum sağolasın. Borissia Dudullu Spor un logosu da hazır oldu hihahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hadi başarılar Şampiyon olursanız bir formada ben isterim -
quote:
Hadi başarılar Şampiyon olursanız bir formada ben isterim
Tamam kardeşim. Sana da bir adet forma ve madalya göndeririz emeğin geçti
quote:
-
quote:
quote:
Hadi başarılar Şampiyon olursanız bir formada ben isterim
Tamam kardeşim. Sana da bir adet forma ve madalya göndeririz emeğin geçti
Eyvallah siz kazanın yeter
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- il / ilçe spor güvenlik kurulu ya da ev sahibi kulüp tarafından alınan karar neticesinde sahip olduğunuz takım logolu kartınız/kartlarınız ile bu kategoriden bilet almanız için kısıt bulunmaktadır.
- forma nasıl yıkanır
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- ultraslan hangi tribünde
- en iyi altyapı takımları türkiye
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X