Bildirim
photoshopla resmin ebatlarına dokunmadan boyutunu küçültme (adobe photoshopCC)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PIXresizer adlı ufak programla yapmıştım bir keresinde baya ufaltıyor boyutu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
PIXresizer adlı ufak programla yapmıştım bir keresinde baya ufaltıyor boyutu.
ilgine çok sağol. bir bakayım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: fusmt
ben bir resmin ebatlarına dokunmadan kb ını düşürme. mesela 1280x800 boyutunda 157 kb. ben aynı resmi farklı kaydederek kaydediyorum.ama 158 kb oluyor. ben 157 kb olmasını istiyorum tekrar kaydettiğimde ama 158 kb oluyor. kullandığım photoshop "adobe photoshop cc" lütfen yardım edin.
belki işini görür işte link :
http://www.gezginler.net/indir/fast-image-resizer.html -
quote:
Orijinalden alıntı: blueice32
quote:
ben bir resmin ebatlarına dokunmadan kb ını düşürme. mesela 1280x800 boyutunda 157 kb. ben aynı resmi farklı kaydederek kaydediyorum.ama 158 kb oluyor. ben 157 kb olmasını istiyorum tekrar kaydettiğimde ama 158 kb oluyor. kullandığım photoshop "adobe photoshop cc" lütfen yardım edin.
http://www.gezginler.net/indir/fast-image-resizer.html
ebatlarına aynı kalsın istiyorum sadece kb si düşsün. bu öyle mi?
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: blueice32
quote:
http://www.gezginler.net/indir/fast-image-resizer.html
ebatlarına aynı kalsın istiyorum sadece kb si düşsün. bu öyle mi?
beyazın bir tiplemesi geldi aklıma PSİKOPAT BEYAZ şişe dibi gözlükleri olan hani :))))))))))))))))))
şöyle derdi mesela 10 uncu kattan atlamanı istiyorum ama burnun bile kanamasın istiyorum ııııııghhhhhhhhh
yani ikisi bir arada çook zor bence . gönderim filan yapacaksan zip le meyi dene..
-
arkadaşlar anlatamıyorum galiba ebatları 1280x800 kalsın sadece kb'I düşsün -
quote:
arkadaşlar anlatamıyorum galiba ebatları 1280x800 kalsın sadece kb'I düşsün
Sıkıştırırsın. -
Kullandığın sürümün menüsünü bilmiyorum, ama photoshopta görüntü kalitesini Maximum'dan Low'a doğru düşürünce boyut (mb veya kb) olarak düşüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.
quote:
Sıkıştırırsın.
O NASIL OLACAK ? SIKIŞTIRINCA İSTEDİĞİMİZ BİR DEĞERMİ OLACAK YOKSA KENDİMİ AYARLAYACAK. MESELA BEN 158 KB DEN 157 KB YE DÜŞÜRMEK İSTİYORUM. BUNU YAPABİLİRMİYİZ. VEYA 157 KB DİYE YAZSAM 157 KB OLURMU -
quote:
quote:
quote:
Sıkıştırırsın.
O NASIL OLACAK ? SIKIŞTIRINCA İSTEDİĞİMİZ BİR DEĞERMİ OLACAK YOKSA KENDİMİ AYARLAYACAK. MESELA BEN 158 KB DEN 157 KB YE DÜŞÜRMEK İSTİYORUM. BUNU YAPABİLİRMİYİZ. VEYA 157 KB DİYE YAZSAM 157 KB OLURMU
Yani zip'leme resimin boyutu aynı kalacak.
1Kb sizin için neden bu kadar önemli? (özel ise cevap vermeyin)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıkıştırırsın.
O NASIL OLACAK ? SIKIŞTIRINCA İSTEDİĞİMİZ BİR DEĞERMİ OLACAK YOKSA KENDİMİ AYARLAYACAK. MESELA BEN 158 KB DEN 157 KB YE DÜŞÜRMEK İSTİYORUM. BUNU YAPABİLİRMİYİZ. VEYA 157 KB DİYE YAZSAM 157 KB OLURMU
Yani zip'leme resimin boyutu aynı kalacak.
1Kb sizin için neden bu kadar önemli? (özel ise cevap vermeyin)
özel değil. bir oyun için. ben yama yapıyorum oyunlara ama bunu yapmayı bilmiyorum. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Kullandığın sürümün menüsünü bilmiyorum, ama photoshopta görüntü kalitesini Maximum'dan Low'a doğru düşürünce boyut (mb veya kb) olarak düşüyor.
işte -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Kullandığın sürümün menüsünü bilmiyorum, ama photoshopta görüntü kalitesini Maximum'dan Low'a doğru düşürünce boyut (mb veya kb) olarak düşüyor.
senin kullandığın ne peki? -
kimse yokmu ? -
CS4-5-6 hepsinde bahsettiğim şey var. -
-
cc4 indirdin yapmaya çalıştım ama sadece jpeg uzantılı resimlerde oluyormuş. png için olmuyor
Benzer içerikler
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- start pxe over ipv4
- hp bilgisayar açılmıyor
- ekran videosu alma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- udf nedir
- telefon neden ısınır
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X