Şimdi Ara

PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
13
Favori
246.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çalışma daha.Bu sefer Arnoldu çizgi roman karakteri yaptım.Nike'ta cabası.

• Emre Belözoğlu çalışmam.

• Bir çalışma daha.

• Vaay be ne calısmalar var !
  • Hadi sizde ekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

1-2 objeyi yan yana görünce aklıma gelen sıradan bir wallpaper denemem

1280 X 1024 Boyutundaki
    1024 X 768 Boyutundaki

hocam bu resmi yaparken hangi yöntemleri kullandın bi izah etsen kısaca

• quote:

Orjinalden alıntı: muratgun

potoşop deilde photo filtre de yaptığım resimleri koyam ben

http://img356.imageshack.us/img356/7519/gunmanials4.jpg

http://img93.imageshack.us/img93/2185/onnumararesimif2.jpg

Güzel olmuş.Tebrikler

• saol Razercode

Ayrıca bu potoşopta yaptıklarınızın bi nasıl yapıldığını anlatırsanız bi kaçtane en azından biz ona göre bişiler yapabilirz ben mesela photofiltreyi kolay kullanımından dolayı baya ii şeler yapabiliom

• Yorumlarınızı merak ediyorum.
  • Bende benim yapmış olduklarıma yorum istiyorum.
  • arkadaşlar bunlar nasıl sizce

• Benimkiler şimdilik bu kadar.

1000.ci mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperingo -- 18 Temmuz 2008; 16:22:16 >
  • HArbi güzel çalışmalar.
  • jackabbo güzel çalışmalar bunları nasıl yaptığını anlatabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgun -- 21 Temmuz 2008; 1:32:11 >
  • quote:

jackabbo güzel çalışmalar bunları nasıl yaptığını anlatabilirmisin

Escape isimli çalışma tamamen layer birleştirilmesi ve effekt uygulamasıyla yapıldı. Biraz da fırça var tabi

Google a el yazdım, elleri buldum kesip biçtim ; sus yazdım o psiko kadın çıktı çerçeve de google'dan.. Duvardaki ufak pencere ve yansımasını minik kare ve dikdörtgenlerle hallettim. Birçok brush, filtre vs. var, onları bulup indirmenizi tavsiye ederim. İnsana aşk geliyor o brushlarla çalışırken örümcek ağları falan hep brush.

bang-bang tamamen fırça. sadece iskelet eli google kankamdan buldum O çalışmanın kahramanı da ev arkadaşım

3.darağacı da aynı şekilde biraz brush vs. oradaki gölgeler benim. teller de benim çekimim

4.çalışma da orjinalinde çok güzel bi manzaraydı. Ama sonu malum. Sinir,stres vb. dert keder katsayılarınız arttığında kendinizi fotoşopa vurmanızı tavsiye ederim. Bütün siniri alıyor. Öğrendikçe daha da bi kapılıyor insan. Ama sınırı yok bu işin. Kimse ben biliyorum diyemez. Çok basit misal benim yaptıklarım...Millet neler yapıyor...

• saol söledin için bende aşşağı yukarı aynı yöntemi kullanıyorum brushlar falan kes yapıştır
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.