Şimdi Ara

PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
13
Favori
246.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eklediğiniz tasarımlar hepsi bir birinden güzel...Benimde ilgi alanım shop olduğu için çok severim....

Yahuuu banada bunları geliştirmemde yardımcı olan yoqmu:D( birilerinden bende öğreneyim çok güzel şeyler...) tabi şaka emeğinize sağlık...
  •  PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim  Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım
  • Beyler bunlar ilk çalışmalarım.İlk resmi oluşturmak için 7 ayrı yerden fotoğraf topladım.Umarım beğenirsiniz.Bir de eksiklerimi söylerseniz sevinirim
     PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim  Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım
     PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim  Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım PhotoShopta Kendimizi Geliştirelim  Çalışmalarımızı Burda Paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 21 Ağustos 2008; 1:31:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 21 Ağustos 2008; 3:57:41 >
  • ...

nasıl yapıldığını merak edenlere kısaca izah edebilirim ama herkez yapabilir heralde benim gibi acemi yapabiliyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 27 Ağustos 2008; 2:02:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

arkadaşım bu yazı sitilini photoshopda nasıl yapıyorsun bana anlatır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 27 Ağustos 2008; 11:19:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mau

http:/****.de/files/7203001/yuzde_istirme.zip.html
    şifre: mau2002
    codec: xvid

bunlar web grafikle ilgili deil ama bu ve bunlar gibi bircok sey...

Kardeş **** yerine [R]apidshare yazdığımız zaman File Not Found diyor nereden indirebiliriz bir bilgisi olan var mı ? Yüz değiştirme programı lazım
  • Bende yaklaşık 2 yıldır photoshop kullanıyorum. Yaptığım bikaç şeyi sizlere göstermek istedim. Bakmak için tıklayın
  • paylaşmak istedim vector calışması ii forumlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eveye -- 4 Eylül 2008; 16:14:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pirinç

Bende yaklaşık 2 yıldır photoshop kullanıyorum. Yaptığım bikaç şeyi sizlere göstermek istedim. Bakmak için tıklayın

Sitendeki DVD kapağını sen mi tasarladın? Üzerindeki resim, yazı değişikliklerini falan demiyorum, kapağın kendisini?

edit, resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 15 Eylül 2008; 14:55:33 >

• evet tamamını ben hazırladım. yalnıca ortadaki mavi dalgayı netten buldum. DVD'nin içerisinde şebnem ferahın bütün klipleri var. DVD bi Şebnem Ferahta bide bende var.
  • Tebrikler iyi iş çıkarmışsın. Çok profesyonel olmuş. perspektif hatası yok gibi. Yazı ve resimleri çok iyi oturtmuşsun çalışmaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tebrikler iyi iş çıkarmışsın. Çok profesyonel olmuş. perspektif hatası yok gibi. Yazı ve resimleri çok iyi oturtmuşsun çalışmaya.

teşekkürler. Yalnız üstünde baya bi çalışmıştım. Beni en çok memnun edende Şebnem Ferah'a bunu ulaştırmak oldu.
  • bunu yapmanın en kolay yolu hazır bir dvd fotosuna yaptığınız düzenlemeyi vanish ile giydirmektir heralde, sonradan yansıma ve ince ayarlar(ışıklandırma v.s..)

elini sağlık çok başarılı, benimde aklıma birşeyler getirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

bunu yapmanın en kolay yolu hazır bir dvd fotosuna yaptığınız düzenlemeyi vanish ile giydirmektir heralde, sonradan yansıma ve ince ayarlar(ışıklandırma v.s..)

elini sağlık çok başarılı, benimde aklıma birşeyler getirdin

Ben bunu photoshopta yaptım ilk başta. Sonra o tasarladığımı tekrar photoshopta dvd kutusu şekline getirdim. kutu şekline getirmek baya bi vaktimi aldı aslında
  • cok guzel calıslarınız war :)
  • gerçekten iyi olan çok az iş var
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.