Çok güzel olmuş 1.resimdeki brushları paylaşırmısın
Dostum resimler fix-brush degil! Bildigin PSin standart yuvarlak brush`i sadece size/opacity alayarlari ile oynadim cizerken. , Kisacasi tamamiyle el cizimidir.
Tamamdır dA'da izlemeye aldım
Sagol dostum. Ama sanirim 1-2 ay calisma yapmiyacagim. Sinavlar basliyor , etkisinde kaliyorum 2-3 saat harciyorum bir resme bazen.
@Moribito Çalışmalar mükemmel olmuş..
Arkadaşlar fotoşop öğrenmek istiyorum tavsiyeniz var mı?Adobe hangisini kullanmalıyım çok yeniyim nereden başlamalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: muhacir
Arkadaşlar fotoşop öğrenmek istiyorum tavsiyeniz var mı?Adobe hangisini kullanmalıyım çok yeniyim nereden başlamalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
adobe phoshop cs 4 tavsiye ederim. ben onu kullanıyorum.
Sanirim bugune kadar en fazla ugras verdigim calismalardan biri
Itachi Uchiha
Gerçekten değmiş ama ellerine sağlık
Sagol Dostum!
Aslinda bunun 10 kati mukemmel isler cikartilabilir, her ince detayina kadar yapilabilir bu tarz resimler, ama cok fazla zaman aliyor, 15-16 saat araliksiz resim cizen insanlari biliyorum ! Zaman olsa soyle, birde graifik tablet olsa , hic acimam zamana harcarim bir yarim gun bende...
Mousela nasıl çiziyorsunuz deviantartta var adamlar pixel pixel icon çiziyo süper şeyler yapıolar hayret ediyorum valla
Elin alisiyo zamanla, genede cok performansli degil mouse, bir tablet almak sart.
Pixel pixel olan resimlere PixelArt deniyor, aslinda yapmasi cok zor degil... Photoshop`da 1000x1000 bos resim ac, sonuna kadar zoomla, brush olarak 1px sec, boyama yapinca goruceksin kucuk kucuk kareler var, tek tek bu karelerde oynama yaparak yapiliyor o resimler.Yinede baya ugras isteyen bir sanat!
quote:
Orijinalden alıntı: Moribito
Sanirim bugune kadar en fazla ugras verdigim calismalardan biri