Arkadaşlar PHP konusunda yeniyim, sizlere basit gelebilecek bi soru olabilir. Es geçmeyip cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. Sorunum şu:
$denek diye değişkenim var. bu değişkene "x1" yazarsam sayfa mavi, "x2" yazarsam sarı ve 50x50 lik resim, "x3" yazarsam sayfa rengi yeşil ve sayfada google, yahoo ve hotmail linkleri görünsün istiyorum.
İlk şartı yazabiliyorum ama birbirine bağlı 1 den fazla şart yazamıyorum. Bu işin içinden nasıl çıkabilirim?
Cevabın için teşekkürler ama {} arasına ne yazmam gerek? Ayrıca sayfaya renk vermek için "bg color" içerisinde tanımladığım $renk değişkenini farklı renkler için her seferinde değiştirmem gerekiyor Şu şekilde yani;
Cevabın için teşekkürler @ecarpar Söylediğin şekilde denedim ama bu hatayı aldım. if şartlarını <body> etiketinin üstünde mi yazacağım? Ayrıca bu sayede sadece sayfaya renk verebilirim, aynı zamanda resim ve link çıktısı da almak istiyorum ekranda bunun için {} arasına ne eklemem gerekecek?
Uzun uğraşlar sonunda yazmayı başardım. İhtiyacı olanlar göz atabilirler. Cevap veren herkese tekrar teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme