Bildirim
php ile hava durumu çeken kod?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam Arkadaşlar ben işi biraz hammallıkla çözebildim. Gerçi dünyadakileri almıyor sadece türkiyedekini alıyor ama olsun aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış :))) . İyi çalışmalar herkese. -
nası çözdün abi yazsana ya. ben geçen aradım bulamadım -
<font color='red'>function havadurumu($il){
$file = "http://webmasterim.com/havadurumu/havadurumu.php?il=".$il."&t_r_1=DCDCDC&t_r_2=F5F5F5&y_g=verdana&y_b=1&y_r=000000";
$fp = fopen($file, "r");
$data = fread($fp, 1024*1024);
fclose($fp);
$mystring = $data;
$findme = "En Yüksek:";
$pos = strpos($mystring, $findme);
$str = substr($data,$pos,15);
$newstr = explode("<",$str);
$enyuksek = explode (":",$newstr[0]);
$sicaklik[0] = $enyuksek[1];
$findme = "En Düşük:";
$pos = strpos($mystring, $findme);
$str = substr($data,$pos,15);
$newstr = explode("<",$str);
$endusuk = explode (":",$newstr[0]);
$sicaklik[1] = $endusuk[1];
return $sicaklik;
}
$ankara = havadurumu("Ankara");
$istanbul = havadurumu("İstanbul");
$izmir = havadurumu("İzmir");
$antalya = havadurumu("Antalya");
$mugla = havadurumu("Mugla"); </font id='red'>
Yalnız bu kod webmasterim.com adresindeki hava durumu bilgilerini çekiyor. Yani biraz çalıntı oluyor ama ne yapayım. Başka çarem kalmadı. :)))).
İstediğiniz iliwebmasterim.comHugeDomains.com - Webmasterim.com is for sale (Webmasterim)http://webmasterim.com/havadurumu/index.php
adresinden görün ve bire bir aynen yazın.
Ekrana Çıktı olarak yansıtmak için
<?
echo '<marquee scrollamount="1" scrolldelay="1"><b>Ankara Max:</b> '.$ankara[0].'°C <b>Min:</b>'.$ankara[1].' <b>İstanbul Max:</b> '.$istanbul[0].'°C <b>Min:</b>'.$istanbul[1].'°C <b>İzmir Max:</b> '.$izmir[0].'°C <b>Min:</b>'.$izmir[1].'°C <b>Antalya Max:</b> '.$antalya[0].'°C <b>Min:</b>'.$antalya[1].'°C <b>Mugla Max:</b> '.$mugla[0].'°C <b>Min:</b>'.$mugla[1].'°C</marquee></td>';
?>
Kolay gelsin. Bi sorun olursa yardımcı olurum.
İyi Çalışmalar.
-
<?
echo '<marquee scrollamount="1" scrolldelay="1"><b>Ankara Max:</b> '.$ankara[0].'°C <b>Min:</b>'.$ankara[1].' <b>İstanbul Max:</b> '.$istanbul[0].'°C <b>Min:</b>'.$istanbul[1].'°C <b>İzmir Max:</b> '.$izmir[0].'°C <b>Min:</b>'.$izmir[1].'°C <b>Antalya Max:</b> '.$antalya[0].'°C <b>Min:</b>'.$antalya[1].'°C <b>Mugla Max:</b> '.$mugla[0].'°C <b>Min:</b>'.$mugla[1].'°C</marquee>';
?>
Sonunda <td> olmayacak. DUYURULURRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
İyi Çalışmalar. -
focaldı hakkaten de iyi calmıssın webmasterim den -
kârlı iş olmuş:) yoksa
İnternet aboneliği (tüm illerimiz ile bazı dış merkezlerin 3 günlük hava tahmin raporu aylık aboneliği) 400.000.000 TL
http://www.meteor.gov.tr/2003/doner/donersermaye.htm -
Yuuuuuh . wallahi bilseydim bu kodu yayınlamazdım. Eeeee artık beni affetsinler. :))))))))).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X