Şimdi Ara

Php kurulumunu bilenler please help me!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben xp de php yi kurmak ve çalışmak istiyorum bunun için hangi programı nasıl kurmam lazım yardımlarınızı bekliyorum

• Diğer konuda cevaplamaya çalıştım.

www.php.net
    www.php.org.tr
  • yav ne uğrasıyosun ki htmm klasorunun içindekileri at hostinginewww.sayfaadı.com/admin.php den yap ayarını ben bole yaptım cute ftpden at dosyalarını. Kolay gelsin...
  • ANLAMADIM KARDEŞ BİRAZ AÇARMISIN BEN ŞUAN DA YENİ BİSMİLLAH DEDİM ONA GÖRE
  • önce "program ekle kaldır> windows bilişenlerini ekle/kaldır" a girip IIS yi kuracaksın.zaten listede göreceksin onu. sonrawww.php.net adresinde download bölümünden php derleyisini indireceksin. orada windows için installer var obnu indireceksin. daha sonra indirdiğin dosyayı çalıştıracaksın ve php derleyicisi makinene kurulmuş olacak. daha sonra bir klasör açıp içine birkaç php dosyası koy ve o klsörün özeliklerine girip web paylaşımı sekmesinde klsörü paylaş seçeneğini seç. en sonda explorerdehttp://localhost/klasöradi/x.php yazıp dosyalarını çalıştır. eğer bir sorun olursa buraya yaz

• abria merlin diye bi program var onu kurabilrsin..bi derginin cdsinde görmüştüm..
  • www.easyphp.org
    Burada apache, php, mysql birlikte olan bir paket var onu indirip kurabilirsiniz. Yeni başlıyorsanız. Tek tek kurmaktan iyidir ve kolaydır.
  • download.com da treeadphp diye bir program olması lazım onu kurarsan 2 sn içinde hiç bir ayar yapmadan php sever kurmuş olursun
  • biz linux te kuramad?k sen xp demi kurmay? deniyon. git ya slk m?s?n nesin?
  • baylar kusura bakmayın geçen kuzenim nete girmiş kurcalarken buraya msj atmış yani yukardaki mesajı. kusura bakmayın [dntw]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.