Şimdi Ara

php link vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette çözümüne ulaşamadığım bir konuda sorum olacak
    <?php
    include "baglanti.php";
    $sorgu=mysql_query("SELECT * FROM firmatablo where onay='1'");
    echo '';
    echo '<tr class="success"><th>FİRMA AD</th><th>FİRMA ADRES</th><th>TELEFON</th></tr>';
    while($kayit=mysql_fetch_array($sorgu)){
    echo '<tbody>';
    echo '<tr class="info">';
    echo '<td>'.$kayit["ad"].'</td>';
    echo '<td>'.$kayit["adres"].'</td>';
    echo '<td>'.$kayit["tel"].'</td>';
    echo '</tr>';
    echo '</tbody>';
    }

echo '</table>';
    ?>

Bu tabloda ad değişkenine a href ile bağ verip tablodan sadece tıkladığım bir tek firmanın detayına gitme. Örneğin yukarıdaki dokum.php tüm firmaların tablosuysa hehangi bir satırda ad değişkenine tıkladığımda o tek firmanın detayına detay.php gibi bir sayfaya gitmesi…
    Detay php de email açıklama sektör vs daha fazla echo olacak ama tek firma…
    Şimdiden. Teşekkürler.

• Firma adına tıklayınca gideceği sayfayı biliyorsak iş kolay.

echo '<td>'.$kayit["ad"].'</td>';

satırını şu şekilde değiştiririz olur biter.

php link vermek

Ben burada firmanın detay linkini detay.php yazdım ama bunun gerçek linkini bilmek lazım. Sizin sisteminizi bilmiyorum. Linkiniz örneğin detay.php?firma_id=5 şeklinde ise o şekilde düzenlemek gerekir. Yani firmaların detay sayfalarına link verme sisteminiz ne ise link verilen yere o gelecek.

Edit: Bir türlü kodu ekletmedi. Link yazdığım için sürekli müdahale ediyor. Sonunda resim olarak ekledim. Bu ne böyle yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 8 Şubat 2018; 17:15:31 >

• Cevabınız için teşekkürler. Sayfalama yapısı dinamik değil sanırım önce GET ile dinamik hale getirmek gerekecek detay.php henüz yok çalışmam lazım.. ama kısa ve vaktinizi almayacak bir detay sayfalama örneği alabilirim. özellikle from where blümünü id ye göre çekeceğimiz için şu şekil bir şey mi olacak?

$sorgu=mysql_query("SELECT * FROM firmatablo where onay='1' id='$id'"); gibi
  • firmanoktasi F kullanıcısına yanıt
    Sorduğun konu bir mesajla anlatılacak bir şey değil ki. Başlı başına çalışılması gereken bir şey.
  • Konuyu hallettim katkınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Link
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

instagram takipçi satın al smm panel instagram takipçi satın al Pubg Mobile uc satın al
    Hosting hosting akorculuk | Akor; Tab; Egzersiz instagram takipçi satın al
    takipçi satın al SMM Panel
    Bu sayfanın mobil sürümü / mini sürümü

Version: 1.2.3194

Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.