Merhabalar arkadaşlar, Benim basvurular adında bir tablom var içindeki alan isimlerinden biri kurs. Ben kurs isminden atıyorum ebru kursuna kayıt olanların listesini yazdırmak istiyorum. Aslında kompleks bir şey değil ama sorguyu mu yanlış yazıyorum acaba, tablodaki .... kursuna kayıt olanları listelemek için olan işlemleri toparlayamadım:( PHP'de iyi olanlar yardımcı olur musunuz, şu listeyi görmek istiyorum?
if ($_POST){ $kurs = $_POST["kurs"]; $query = mysql_query("SELECT * FROM basvurular WHERE kurs like '$kurs'"); if (mysql_affected_rows()){ while ($row = mysql_fetch_object($query)){ echo "$kurs"; } } } else { echo '('.$kurs.') eğitimine ait veri bulunamadı!'; } } ?>
quote:
Orijinalden alıntı: cordel23
if ($_POST){ $kurs = $_POST["kurs"]; $query = mysql_query("SELECT * FROM basvurular WHERE kurs like '$kurs'"); if (mysql_affected_rows()){ while ($row = mysql_fetch_object($query)){ echo "$kurs"; } } } else { echo '('.$kurs.') eĞ?itimine ait veri bulunamadı!'; } } ?>
Öncelikle tablo yapını anlayamadım. bir tablon var
Tablo adı : basvurular
id | ad_soyad | tarih | tur | kayit
Şeklinde de stunların var sayalım. bunlar arasında birtanesi kayit sütunu sen bu kayit sütununda ebru diye arattığın zaman kayıt olanlar çıksın istiyorsun.