Bir web sitesi yapmaktayım, ve iletişim kısmında php mail formu kullandım, flash destekli. tasarım flash da yapılmış fakat göndermek icin sendmail.php formu kullanıyorum. iki ayrı barındırma firmasından alınmış site üzerinde denedim birinde form işlevselligini gösterirken yani göndere bastıktan sonra mesajınız basarıyla gönderildi penceresiyle karsılasılırken diger bir barındırma firmasından alınmıs site üzerinde bu form işlevselliğini göstermemekte. Bu konuyla ilgili bir kac arastırma yaptım ve barındırma firması ile görüşülmesi gerektiğini okudum, görüştüm ve sorunumu ve ektede dosyaları gönderdim ayrıca iki sitenin adresinide gönderdim birinde calisirken digerinde nasıl calismadığı konusunda fikir sahibi olmaları icin. söyle bir cevap aldım. sunucunuz windows olarak belirlenmiş, eger tasarımı php ile yapacaksanız sunucuyu degistirelim dediler. bende herhalde sorun cözülür diye degistirmelerini arz ettim ve sunucu türünü degistirdiler. fakat sorun devam ediyor. gönder butonu calismıyor. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? yardımcı olurmusunuz lütfen. Tesekkurler.
Arkadaşlar ben sorunumu hallettim, yetkili kişilerle, isterseniz konuyu kaldırın uzun süredir kirlilikten baska birseye yaramadı.