Şimdi Ara

Php - .Net Kurs Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum defalarca açılmıştır bu konu ancak bende açsam her halde kimse cevap vermemezlik yapmaz.

33 Yaşındayım. Ufak tefek HTML bilgim var. WORDPRESS ile siteler yapıyorum. Ancak ben o kadar sıkıldım ki artık tek işim php yada .Net olsun istiyorum. Bunun için kurs tavsiyesi isteyeceğim. Ancak lütfen bu kurslar hakkında bilgisi olan yada giden arkadaşlar cevap versin.

• Nerede oturuyorsunuz hocam ?
  • İstanbul - Alibeyköy
  • Ben de dün foruma katıldım Ankaradayım. PHP kursu ankarada tavsiye eden var mıdır arkadaşlar? Bir daha konu açmayım dedim. Araştırınca bikaç yer çıkıyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
  • ayazzaya A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım vektörel bilişime bir bak derim. Ben oradan aldım eğitimi gayet başarılılar.
  • bulenttokgoz B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Teşekkür ederim.
  • Rica ederim. Yalnız kurs ankarada bilgin olsun. php konusunda vektörelde Furkan hoca on numara beş yıldız.
  • usta kitap al kitapda cd li bi şekilde etkili bi şekilde öğrenirsin sorularını burda sorarsın
  • CANMOSE C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çok denedim ama denetim altında eğitim benim üzerimde daha etkili oluyor. Kitap ve Cd den başarılı olamıyorum.
    Aynen bugün beni aradıklarında farkına var dım :)
  • Hocam inan birebir aynı şeyleri yazmak için geldim. Bende 32 yaşındayım. Neredeyse herşeyden azar azar var ama 1 tanesinden hiç tam yok. Bu yüzden bende istanbulda hocasının iyi olduğu php kurs tavsiyesi arıyorum. Takipteyim, tecrübeli arkadaşların yönlendirmelerine ihtiyacımız var.
    teşekkür ederim usta gittim vektörel bilişimle ve bikaç yerle daha görüştüm. içime sindi, misafir olarak derse gir dediler zamanım çok yoktu. Hafta sonu derslerine de bir gireceğim.
  • 1-2 günlük araştırmalarım neticesinde bu seti almaya karar verdim. Görsel eğitim setlerinin avantajları çok. İçeriğini şu an tam olarak anlayamasamda çok kapsamlı olduğunu deneyenlerden ve tecürbeli kişilerden okudum. içimdeki azim ve istek var. Ne dersiniz bu eğitim setleri ile orta düzey bilgiye kendi çabalarımızla ulaşabilirmiyiz ?

http://www.dersmarket.com/p/adan-zye-php-egitim-seti-82-saat.html
  • appachii kullanıcısına yanıt
    Tabi ulaşabiliyorsun belli bir seviyeye. ben de videolardan biraz denedim ama süreç çok uzundu. buyüzden de biraz kurs araştırıp gittim.
  • ayazzaya A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bir görüş bakalım. Umarım memnun kalırsın, ben de iyi bişeyler yapmış olurum :)
  • Vektörel bilişimden aldım eğitimi arkadaşlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Udemy ve Youtubeden ogrenmeni tavsiye ederim istersen ingilizce veya turkce kaynaklar onerebilirim.
  • cagr156 C kullanıcısına yanıt
    Türkçe başlangıç için bana öneride bulunurmusun rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnozkn

Türkçe başlangıç için bana öneride bulunurmusun rica etsem.

2016 senesinden beri daha gidemedinmi kursa :) 1440 tl yazılım24 var bak istiyorsan. yine googleye yazılım kursu yaz çıkanları araştır ekşide oku yorumları
  • Açıkçası online ama çok kaliteli kaynaklar da var.
    Örneğin acıkakademi.com
    bir adım fazlası dersen: pluralsight.com (ve 3 aylık ücretsiz hotmail hesabınızla alabiliyorsunuz adres:https://www.visualstudio.com/tr/dev-essentials/ )
    X kursu iyi demek isterdim ama en son 2008 de selcuk özdeminin ankara bir eğitimine katılmış ve profesyonel developer olacabilecek seviyeye gelebilmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.