Merhaba arkadaşlar phpmyadmin (mysql) da bir problemle karsilastim hazirladigim php nuke 7.4 portalini localde ayarladim phpmyadmin ede sql dosyalarını yukledim ve sonra siteye aynı sekilde upload ettim ama sitenin index ine baglanınca
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
yaziyor neden böyle yaziyor ne yapmam lazim birde kendi lokal hostumda admin girisi yapamiyorum config. php den user ve paswortuda veriyorum yine giris yapamiyorum kac gündür kafayi yedim lütfen bir el atin bu ise arkadaslar
sanırım config.php yi ayarlamamışın index.php nin oldugu sayfada congig.php var içinde db adı: dbname ,dbuname ,dbpass gibi ayraları yapılması gereken yerler var onları ayarla sorun cozulur.
öncelikle cevabin icin tesekürler config.php zaten ayarli
cok ugrastim ama yinede olmuyor lokal hosttanda admin girisi olmuyor süper user yarat diyiyor yaziyorum sonra login yerine geliyor user pass giriyorum tekrar basa dönüyor süper user yarat diyiyor heralde cokie atmiyor ama neden bilmiyorum
siten yeni acılmıs ve hostun.com/~alex gibi bir adrestenmi giriyorsun yok sa kendi domainmi var ~alex gibi bir yerden giriş yapmaya çalışıyorsan php script koruması yuzunden olabilir.
host falan yok sadece kendi bilgi sayrimdan localhostan deneme yapiyorum admin girisini bir türlü beceremedim olmu yor alttaki resimdeki gibi
buradan süper user yarat diyor bilgieri giriyorumsonra alttaki resimdeki yere geliyor
buradada üsteki resimde verdiyim user adi ve passwotu giriyorum beni birdaha birinci resimdeki olan yere götürüyor yani admin girisi yapamiyorum