Şimdi Ara

Yardım edin Counter 1.6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
29.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • counter strike 1.6 da isim nasıl değiştiliyor bende player(www.csduragı.com) diye gözüküyor bunu değiştirmem lazım ve konsol nasıl açılıyor?
    bazı adamlarda pelerin ve paraşüt görüyorum bunlar nasıl alınıyor sorular acemice ama oyunun yenisiyim şu zamanlarda biozhard zombi avına iyice sarmış durumdayım.sorularımı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Counter-Strike 1.6'da İsim Değiştirme: Adım Adım Kılavuz

Counter-Strike 1.6'da oyun içi takma adını değiştirmek isteyen oyuncular, bu kılavuzu izleyebilirler.

Counter-Strike 1.6 Nick Değiştirme Kodu

İsmimizi değiştirmek için konsolu açmamız gerekmekte. Konsolu açmak için "`" tuşuna basılır. Açılan konsol ekranına şu kodu yazıp "Enter" tuşuna basılır:

name "YENİ İSMİNİZ"

CS 1.5 İsim Değiştirme

CS 1.5 sürümünde de isim değiştirme işlemi aynı şekilde gerçekleştirilmektedir.

Counter Strike İsim Değiştirme

Counter Strike oyun serisinin tüm sürümleri için isim değiştirme işlemi benzerdir.

CS İsim Değiştirme

CS 1.6'da ismimi değiştirdikten sonra sunucudan atılmanız gerekmektedir. Tekrar sunucuya bağlandığınızda yeni isminizle giriş yapmış olacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pelerin paraşüt gibi şeyleri girdiğin serverda var ise "y" tuşuna basarak /buy parachute yazarak alıyorsun sanırım. İsim değiştirmek için oyunda options'a girip üst taraftaki sekmelerden multiplayer'a basarak Name kısmından değiştirebilirsin. Console açmak için esc tuşunun altında duran "é" tuşuna basarak console açabilirsin. Console'dan isim değiştirmek içinde "name piskow42" yazabilirsin. Console'dan isim değiştirirken boşluk bırakmadan yazmalısın boşluk bırakarak isim yazmak istersen boşluk bırakacağın yere "%" işaretini koyarak yazabilirsin. Örnek "name piskow42%cs".
  • teşekkür ederim
  • Options seçeneğinden halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sacrifice

Pelerin paraşüt gibi şeyleri girdiğin serverda var ise "y" tuşuna basarak /buy parachute yazarak alıyorsun sanırım. İsim değiştirmek için oyunda options'a girip üst taraftaki sekmelerden multiplayer'a basarak Name kısmından değiştirebilirsin. Console açmak için esc tuşunun altında duran "é" tuşuna basarak console açabilirsin. Console'dan isim değiştirmek içinde "name piskow42" yazabilirsin. Console'dan isim değiştirirken boşluk bırakmadan yazmalısın boşluk bırakarak isim yazmak istersen boşluk bırakacağın yere "%" işaretini koyarak yazabilirsin. Örnek "name piskow42%cs".

kardeş name kısmında o kadar ugraşmana gerek yok
    konsola;
    name "Benim adim elvan dalton"

yazarsan direk değişir sıkıntı olmaz yuzde işaretiyle falan karıştırma :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.