Şimdi Ara

PHPBB sitesini profosyonel(ucret karsiliginda) olarak yapabilecek var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar, PHPBB forum sitesi yaptirmak istiyorum... Acaba bu sitenin kurulmasinin maliyeti ne olur? Yapabilecek arkadaslar lutfen istedikleri ucretleri bana iletebilirse sevinirim... Tesekkurler... digiconnex@yahoo.com

• ya kardeşim ne ücreti ya
    ücret karşılığında kurulurmu hiç

gel ben sana bedava kurayim

yada öğreteyim

ok?
  • katılıyorum ücretle bu işi yapanda vardır eminim sonuçta burası türkiye ama bu dediğin olay tüm ayarları nıda sayarsak 15-20 dk lik bir iş. elbette buradaki herkes sana seve seve destek olur yardımcı olur diye düşünüyorum..

Saygılarımla..
  • arkadaşlar bende phpBB sitesi istiyorum ücretsiz yaparmısınız
  • msn ini yaz da yardımcı olayım

ok?
  • tutu_8500@hotmail.com
  • Valla hocam ben php bilmiyorum ve daha önce hiç vbullettin kurmadım birisinden rica ettim vbullettin kurulumu için 15$ istediler.Bende bir arkadaşım vardı kendisine çok teşekkür ederim ondan rica ettim ve bana bedava kurdu.Dünyada ne para göz insanlar varyaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cortes

Valla hocam ben php bilmiyorum ve daha önce hiç vbullettin kurmadım birisinden rica ettim vbullettin kurulumu için 15$ istediler.Bende bir arkadaşım vardı kendisine çok teşekkür ederim ondan rica ettim ve bana bedava kurdu.Dünyada ne para göz insanlar varyaw.

ne yapcan kardeş war işte
  • phpBB konusunda yaklaşık 3 yıllık bir deneyimim var. Sizlere kurulum yapabilirim.

Forum kurdurmak isteyenler için birkaç söyliyeceğim var;
    1- Forum kurdurmak isteyenler sadece ücretli yerlere kurmaktayım. Yani hostinginiz ve domain adresiniz olmalı. Lycos, kayyo tarzı sitelere kurulum yapmamaktayım.
    2- Herhangi bir ücret talep etmiyorum sadece sitenizin en altında "Kurulum Napster Tarafından Yapılmıştır" yazıcak bu kadar.

Bu iki isteğime uyarsanız boş vakitlerimde sizlere phpBB forum kurulumu yapabilirim.
  • zaten hazır forumlara kurulum yapmak fazla bilgi gerektirmiyor
  • okanyalcindag83@hotmail.com upload ı siz yaparsanız yardım ederim
  • DH forumun aynısı yapartım
    kendim denedim yaptım direkman veririm,
    25 $ a
  • forum sitesi kurmayı öğretirim
  • öğreticek arkadaşlar banada öğretirse sevinirim forum siteleri dreamweaverda yapılabirmi? yani kod bilmeden
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceo_07

öğreticek arkadaşlar banada öğretirse sevinirim forum siteleri dreamweaverda yapılabirmi? yani kod bilmeden

forumlar hazır zaten, bir daha yazmanın anlamı yok bence, hele kod bilmeyen için hiç ama hiç gereği yok. 10 dakika da site hazır edersiniz.
  • arkadaşlar phpbb kurması bebek işi gibi bir şey
    php+mysql desteği varsa hosting in kurması bebek işi bende yardımcı olurum phpbb konusunda
  • arkdaşlar yapmayın..şu siteye 2 saatinizi ayırın kendiniz kurarsınız zaten takıldığınız yerleri sorun..herkes seve seve yardımcı olur...altı üstü phpbb...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.