Şimdi Ara

phpbb yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar phpbb3'e nasıl efectler verebilirim yani mesela forum açıldığında müzikk çalma gibi yardım lütfen

ekleyebilirsiniz:ikoiko@w.cn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikoiko -- 3 Ocak 2007; 0:16:57 >

• mesela radyo eklemesi yapabilirsin bunuda iki farklı yolla yaparsın. Ya radyonu kendin kuracaksın kod halinde playeri sitene ekleyeceksin ve bilgisayarın üzerindeki programla dj lik yaparsın ki budurumda kalite problemi olur çünki yayın hızı düşük olur ama yayinonline.com gibi bir yerden radyo için alan alırsan bişe olmaz canavar gibi yaparsın yada başka bir radyonun playerini eklersin sitene, ben sana ünlü olanlardan birini vereyim kod olarak

<!-- Radyo MaviFM Player Kopya baslangici-->  
    <object id="Player1" classid="clsid:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" height="63" width="100%">
    <param name="URL" value="http://yayin.mavifm.com:8000">
    <param name="volume" value="100">
    <param name="playCount" value="100">
    <param name="uiMode" value="mini">
    </object>
    <!-- Radyo MaviFM Player Kopya bitisi-->

bunun dışında chat(flash-java-irc) senin keyfin bilir. messajlar için hızlı mesaj kutusu olabilir, googleda daha iyi listelenmek için google tab kurabilirsin gibi birçok şey eklenebilir , mesaj şikayet butonu koyabilirsin. bunlar aklıma gelenler araştırırsan daha çok şey bulabilirsin

• veya bunu nasıl ekleyeceğini bilmiyorsan modlar var. Bu modları da phpbb.com veya phpbbhacks.com dan bulabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.