Şimdi Ara

physican c.medic hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarımla boos kesebilmek için warriordan phscan a döndüm. Fakat red dragon dışındaki boslara paraliys atamıyorum bi inceliği var galiba ama anlayamadım. elimde +5 sar bd spear ve +3 pure paral vio spear var. stadlarım str150 dex 60 kalan int lvl 90+ yardım lütfen.

• İLGİNÇ BENDE C.MEDİC İM lvl 74 bütün boslara paral atabiliyorum.c.medic skillerin + kaçta şuan .
  • tüm skillerim +12 stadlarımdan kaynaklanıyor olabilirmi. warrior stadlarıyla oynuyorum. yada boos a ilk vuruşu yaparken filan bi püf noktamı var?
  • desert teki RAKMA cristaldeki HOHANNA bu ikisine bir türlü paral vuramadım. vurmayı denerken %70 ten %8 e düştüm
  • dex ten kaynaklanıyor olabilirmi? HATE senin stadlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yitikbahar -- 3 Aralık 2007; 21:54:14 >
  • tepem atmış durumda, bugünde bu meseleyi çözemezsem tekrar warrior olucam.Physican arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • BENİM PARAL SKİLİM HENÜZ 11 DE ...STARLARLA ALAKSI OLDUGUNU SANMIYORUM ,AMA BENİM DEX 100 STR 110 GERİSİ İNT...PARAL SKİLİNİ SÜREKLİ PEŞ PEŞE AT BİR KAÇ KEZ.BAZEN 2.DE 3.DE TUTUYO PARAL...BİDE SV DEKİ BOSSA DENE BAKALIM O ALACAKMI .
  • mesleklerimiz aynı bende physician c.medic im. ama şuana kadar hiç paraliz atma sorunu yaşamadım. paraliz atarken eline o paraliz silahını al paraliz damage artsın ve c.medic paraliz skilli ile at. ben 67 lvl da rakmaya paraliz atıyodum 69 lvl da xtal de uzun bacaklı bosslara paraliz atıyordum hiç sorun yaşamadım. bide bi arkadaşta söylemiş peş peşe paraliz tutana kadar at benimkiler de ilk atışta tutmuyodu. paraliz damage kaç sende bu arada eline paraliz silahı alınca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.