Şimdi Ara

Physx Fatal Error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Physx yüklerken böyle bir hatayla karşılaşıyorum.Ne silebiliyorum,ne yüklüyebiliyorum ne olduğu belirsiz napıcam?

Physx Fatal Error

https://store.donanimhaber.com/c3/96/1a/c3961ace13a06674e56b6dbd4eaaf004.jpg

Yüklerkende 2738 hatası arıyorum.Bayağı bir araştırdım ama bulamadım lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan79 -- 5 Mayıs 2013; 21:18:34 >

• Tüm nvidia driverlarını your uninstaller tarzı bi programla sil .. ardından güncel driver ı yükleyerek tekrar dene. En son nvidia kullanırken hatırladığım driver kurarken physx i de kuruyodu sanki...
  • adv system care nin uninstalleriyle nvida ile alakalı ne varsa tam olarak temizle sonra temiz kurulum seçenegiyle driver kurulumunu yap.
  • Hepsini yaptım olmadı physx bir türlü bulamıyor.Nvidia siliyor physx silmiyor.PHYSX dosyaları nerde bana söylerse misiniz?Nvidia'nın içindekiler dışında bir yerde olmalı physx
  • Beyler tmm sorun mcaffeden kaynaklanıyormuş.Mcaffeyi Your Uninstall ile iyice temizledim sonra phsxy kurmaya çalıştım.Bu seferde komut dosyası çalıştırılamadı diyor komut dosyasını nasıl düzelniyicem yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.