crıstal i kırında bı gun görelimm biz her gece sawasında cakılı kalıorz orda siz böle ugrasıosunuz anca gircez iceri die
quote:
Orjinalden alıntı: DoesSizeMatter
Diez arkadaşlar sorry yazmayı unutmuşum
Basssimmmmmm aga. Heyecandan unutmussun be yaw :D Dude ben cok açımmmmm :P
quote:
Orjinalden alıntı: caglarokyar
yazık humanlara
yazık humanlara +1
vura vura küçük emraha döndermişsiniz garipleri baksana son resimde enaz 30 kişi yerde kalkan bile yok
quote:
Orjinalden alıntı: bahadir_bado
quote:
turkce hocası mısın?
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
quote:
Orjinalden alıntı: bahadir_bado
quote:
turkce hocası mısın?
DoesSizeMatter ilee real de tanıstıgımız icin aramızdaki bi espri idi. Hatam su Arkadasımın ismi ile yazdım onları. Usendim ilk gordugumde yazayım bunları dedim devamını normal nick im ile yazarım o zaman anlasılır heralde.
Diezin humanlarına yazık eğer diezde human olanlar warsa oynamasın sadece diez dıorum ben olimpiadayım bende humanım
abi o 4 teki skil neye yarıyo yani staff larmı kendine basmamı yoksa nova yada meteor gibi bişeymi bide 1 soru daha meteor fall denilen skill nova şeklinde düşüp daha fazla mı vurur yoksa daha şekilli bi görüntüsü varmıdır cvp lar için şimdiden saolun
ya bizim orclar bu işte yaaa
ABİ NE DEMEK İSTEDİŞN ANLAMADIM BEN SKİLLİ SORUYOM SEN NE ANLATIYON
aksam savası basladı
umarım su an savastasındır...
bende dies deyim ama eziğiz daha aga 53 lvl inşallah 60 olalımda artık ondan sonra savaşlara cz ye gitmeyi planlıyomm iyi edermiyim arkadaşlar
humanlar ağlamış resmen
8.resimde healing potion a da vurmusun bi kaç güçlü mü kadın bide öldürebildiniz mi
quote:
guzell
böyle ben olamayınca 40 yıldabir baasıyolar işte. sevinsinler...
baba harbiden ağlatmışınız yani ama bi sorum olcak o 4 teki skill ne ve sen kaç levelsin?????????
oyuna dönüyorum mage kasıcam
walla super olmus... human oynamama ragmen bayıldım.. tek party basmıssınız ama humanlara yazık deil mi