ya kardeş senin o barda 4. skill ne 65 skilli mi o tip bişey olması lazım bi de nasıl bişey onu söylesen.. ya bi de bişey sormak istiyortum şimdi 60dan sonra 1 master 1 ice vericne 63 te 45 ice acılır mı.... yoksa meteor filan masterda degil de flame de mi cıkyıo o olayı acıklar mısın...
quote:
Orjinalden alıntı: tozkoparan9198
lan bu orclardan çektiğimiz nedir piana ağladı be ha lütfen başka ünlülerden çaldığın lafları kunlanma bi saavaşa girmiş gelmiş burda şov yapıo piana ağlamışmış orcların bölgeside bazen ağlıo onlarıda çeksene ayda yılda bi savaş kazanırsınız onuda burda allandıra ballandıra anlatırsınız gereksiz topic açarsınız sana
Espiri anlayışı olmayan insanlarla dialoğa girmem,fakat şunu söyliyim sana 1 orcların bölgesinide çok çektiler bu zamana kadar 65465465465465 human girdi içeri,biz tek parti giriyoruz bana tek parti giren ss göster? ve bundan önce bir sürü ss var daha önceki savaslardan kalan uğurastırıp koydurma bana onlarıda,ve son olarak egreksiz topic olup olmadığını sen bana öğretemezsin ok?
quote:
Orjinalden alıntı: overdosenos
ya kardeş senin o barda 4. skill ne 65 skilli mi o tip bişey olması lazım bi de nasıl bişey onu söylesen.. ya bi de bişey sormak istiyortum şimdi 60dan sonra 1 master 1 ice vericne 63 te 45 ice acılır mı.... yoksa meteor filan masterda degil de flame de mi cıkyıo o olayı acıklar mısın...
4 ncü skill de 70 skili yani 70 lvl de 2 skill birden açılıyor,benım tabirimce biri meteor diğeri yarı meteor :D 4 ncü skill deki yarı meteor dıyorum ben,o skill tek atışlık,aynı 51 54 57 gibi,fakat 900 den aşağı kolay kolay vurmaz 1350 den fazlada vurmadım daha kımseye o skille,ayrıyetten 70 te %15 atack kırma açılır masterda,yanı 65 in biraz daha iyisi ve ben masterı açtığım için blizardı açamıyorum,eğer masterda 70 skilini açmazsam blizardı açarım ve 2 skill point boşta kalıyor,ben açmadım blizardı sadece master ı açtım...
sende luferson u görseydin ağzın acıkta kalacaktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme