Şimdi Ara

picatel modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    picatel adsl modemim var tum kurulumu yaptıktan sonra
    programını calıstırıyorum ama modeminiz basarı isle bulundu diyor kullanıcı adı ve sifre kısmına gecmiyor sebebi ne olabilir
    ben telekomun henuz portu acmadıgını dusunuyorum acaba dogru mu_?
    isletim sitemi win98 p3 733
    tesekkurler...

• Kardeş eğer öyle bir sorunun varsa şu yöntemi kullan pikatel modem üzerinde yazılımın bulunduğu cd nin içine gir ve pikatel.exe dosyasını ordan çalıştır sana bir çok ayarın olduğu bir sayfa gelicektir oradan kullanıcı adı ve şifreni girebilirsin.
  • zaten exeyi oradan calıstırdım ama malesef dedigim noktada kalıyor bidahada gecmiyor
    yardım dosyasında modeminiz basarıyla algılandı yazısından 1 kac sn ye sonra sifre menusu gelir diyor ama olmuyor portun acılmasıyla bir ilgisi var mı acaba???
  • arkadaş eğer sorunu ordan alıyorsan işletim sistemini değiştir en son ve en güvenliiş o zaman mutlaka çalışacaktır. pikatel modemleri de en güzel win2000 ve üzeri işletim sistemlerinde sorunsuz kullanabilirsin
  • modemi yüklerken modem takılı olmasın programı kur o sana usb modemi tak diyecek
  • dostum explorer 6 yı yükle
    quote:

Orjinalden alıntı: dhgb

slm arkadaslar
    picatel adsl modemim var tum kurulumu yaptıktan sonra
    programını calıstırıyorum ama modeminiz basarı isle bulundu diyor kullanıcı adı ve sifre kısmına gecmiyor sebebi ne olabilir
    ben telekomun henuz portu acmadıgını dusunuyorum acaba dogru mu_?
    isletim sitemi win98 p3 733
    tesekkurler...
  • ne alaka daha bu hafta bir pikatel usn modem kurdum
    modemi WİNME işletim sisteöine kurdum modem takıldıktan sonra usb cihazı otomatik buluyor sonra CD den setup dosyasn çalıştırıyorsunuz kurulumu yapıyor basit bir arayüzü var 1-2 soru soruyor onları geçtikten sonra restliyor makinayı ve sonra modem kurulmuş oluyor sadece o kadar
    sonra masaüstüne pikatek dial-up bağlantı linki koyuyor buradan çevirmeli ağ gibi bağlanıyorsunuz eğer adsl açıksa ve şifreyi doğru biliyorsanız sorun değil bağlanması lazım hepsi bu kadar
    eğer setup sırasında bağlantı tip ve ayarlarını da doğru girdi ise niz sorun hiç değil ppoA ve 8 e 35 seçilecek o kadar sadece onlarda default geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exe'yi çalıştırdıktan sonra "alt+c" yapıp ayarlara bi bak istersen!
    ayarları yapmayınca "VPI=0" "VCI=35" görür. VPI=8 yapıcaksın olması lazım!
  • tarayıcına 192.168.7.1 yazıp enter e bas , gelen pencerede büyük harflerle kullanıcı adı ve şifreye DSL yaz ve modemin içine gir

girdiğin sayfada show time data yeşil olması ve en azlttaki kısımda yeşil yanması lazım , quick configirasyon kısmından ppallc yap 8 ve 35 daha sonra kullanıcı adı ve şifreni yaz , birkaç defa submit yapman gerekiyor

daha sonra yine home sayfasına gel eğer modemin ip almışsa ve ortadaki kısmında da yeşil ışık yanmışsa internete girebilirsin demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

tarayıcına 192.168.7.1 yazıp enter e bas , gelen pencerede büyük harflerle kullanıcı adı ve şifreye DSL yaz ve modemin içine gir

girdiğin sayfada show time data yeşil olması ve en azlttaki kısımda yeşil yanması lazım , quick configirasyon kısmından ppallc yap 8 ve 35 daha sonra kullanıcı adı ve şifreni yaz , birkaç defa submit yapman gerekiyor

daha sonra yine home sayfasına gel eğer modemin ip almışsa ve ortadaki kısmında da yeşil ışık yanmışsa internete girebilirsin demektir

192.168.7.1'i yanlış yazdın heralde hocam düzeltiyim dedim! 192.168.1.1

• slm kardeş bana pıkatel in setup ı lazım sendekini bana bi atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototip2

ne alaka daha bu hafta bir pikatel usn modem kurdum
    modemi WİNME işletim sisteöine kurdum modem takıldıktan sonra usb cihazı otomatik buluyor sonra CD den setup dosyasn çalıştırıyorsunuz kurulumu yapıyor basit bir arayüzü var 1-2 soru soruyor onları geçtikten sonra restliyor makinayı ve sonra modem kurulmuş oluyor sadece o kadar
    sonra masaüstüne pikatek dial-up bağlantı linki koyuyor buradan çevirmeli ağ gibi bağlanıyorsunuz eğer adsl açıksa ve şifreyi doğru biliyorsanız sorun değil bağlanması lazım hepsi bu kadar
    eğer setup sırasında bağlantı tip ve ayarlarını da doğru girdi ise niz sorun hiç değil ppoA ve 8 e 35 seçilecek o kadar sadece onlarda default geliyor

ya işletim sistemi vista ise o zaman nasıl yüklicez hata veriyorda?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.