Şimdi Ara

Pick ekranındaki kavgalar hakkında herkes baksın(Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler herkesin de bıktığını tahmin ederek yazıyorum bu yazıları ve siz bu yazıları okurken yine bu kavgalardan onlarca yaşanıyordur.Adamlar pick sırasını boşuna koymamış rankedi normal oyundan ayıran şey sıralı seçim olması. 10 defa da mid yazsanız adamın pick sırası sizden önceyse ve mid istiyorsa mid o adamın hakkıdır güzelce rica edersiniz o salarsa salar yoksa başka yerde alın. Şimdi first pick solo mid adc mi alır diyeceksiniz belki alması saçma olur evet jungle sup alsa daha yararlı olur ama buna mecbur değil adam aranızda elo bakımından en yüksek olanı bu yüzden de istediği yere gitmek hakkı.First pick olmasına rağmen mid solo diye tutturuyorsa vardır bir bildiği. Az önce aynı takımda lux orianna annie vardı 3ü de mid dedi lux ben sup geçeyim dedi ben de oyundan hayır gelmez diye ben de adamları kışkırtmak için nami solo dedim birisi çıktı. Ama her oyun böyle olmaz bu iş.Lol Tr'nin en büyük forumu diye buraya yazıyorum buradan 100 kişi okusa o birine biri başkasına söylese baya kişiye ulaşmış olur. Adamdan rica edersiniz kardeşim salar mısın mainim falan ama yine diyorum o o adamın keyfine kalmış zaten her lane bilmeden ranked girmek saçma olur.

ÖZET: Lane hakkı pick önceliği olanındır(Yukarıdaki daha dramatik :D )

• Zaten öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ya
  • Haklısın kardeşim her oyun bıktık artık last pick adam mid or afk mid or troll yazıyor bize de yazık. Last pick olmasının sebebi zaten bu şekilde davranması ama bitmezler ki
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymanberry -- 24 Ekim 2013; 18:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

Zaten öyle

Zaten öyle diyorsun da herkes anlamıyor bunu :D last pick adam ağlıyor önce ben dedim!! diye başlayıp anaya küfüre kadar yolu var
  • Ben en altta olursam mid or feed
    En üstte olursam pcik sırası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

yok ya

yok ya derken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten öyle
  • Usandik valla su kavgalardan. Ya alicak ya trolluycek.

En üstte olmasi elo olarak daha yuksek anlamına gelmiyor. Son maçlara gore siraliyor. Daha önce s1 de. Firstpick ken gold2 gelmişti benim altima

Evet ilk siralarda solo mid falan almak çok doğru değilcounter yemek acisindan. Supp al soloyu ben alayim takas edelim dememe rağmen kitliyolar genelde. Guvensizlik sanirim.ya vermezse diye

Sirayauyan kimse gormedim şuana kadar. Adam last pick mid diyor. Ondan önce birisi mid aldiginda buda alip trolluyor. Ayrıca genelde ben şurayagidicem diye tutturan adama vverdiğinde ölümüne feedliyor. Yada counter yediğinde oyun boyunca agliyor çözümü yok maalesefbu hep boyle olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten S4 te yeni sistem geliyor no kavga yes troll

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauRoys

Ben en altta olursam mid or feed
    En üstte olursam pcik sırası

işte beyler canlı örneğimiz de var

• Mainim support olduğundan böyle şeylerle karşılaşmıyorum

• Westte her maç böyle zaten, adamlar rica ediyor salarsa salıyor salmaz ise salmıyor ne kaldıysa onu alıyor.
    Eğitim önemli bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.