Şimdi Ara

PICK-UK AKSESUARLARI HAKKINDA TÜM SORULAR VE CEVAPLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
22.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ford RENGER aracımın arkasını kapatmak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Erhan
  • merhaba cemas

aracınızın arka kısmını kapamak için ne düşünüyorsunuz bilemiyorum düz kapamamı yoksa kabin ile yüksek kapamamı nasıl bir şey istediğiniz konusunda sizewww.topupcover.com adresinden düz tek açılır veya çift açılır sistemli düz kapama veyawww.alphainnovation.com sitesinden kabin ve spor kapak seçeneklerini incelerseniz bu firmaların Türkiye dispiritörü var ulaşabilirsiniz tabi kaliteli ve sorunsuz ürünler arıyorsanız.

selamlar

• Topup cover in dispiritorune nasil ulasiriz acaba ? Netten bilgi bulamadim,yardimci olursan sevinirim, selamlar...
  • Ranger hi-rider için ön koruma barı arıyorum.Acaba nereden bulabilirim.Bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: corian

merhabalar. Benim bir 2008 ford ranger hi-rider ım var. Bagajı kapatmayı düşünüyorum (kasa hizzasında) . Ama iki isteğim var ve bunları sağlarsam kapatabilirim. Birincisi orjinal krom barları sökmek istemiyorum . İkincisi yüksek boyutlu bir şey taşımak istediğimde de kullanabileceğim bir şey istiyorum . Bir fikriniz olur da paylaşırsanız sevinirim . Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.

www.akdemirlerfiber.com.tr adresini ziyaret et derım arkadaşım,bende de aynı arac var ve bende kapattırdım ve cok memnunum,adamlarlar cok güzel çalışma yapmıslar,yaptıkları kabinler portatif 4 adet mandalı var istediğin anda tornavida,levye,çekiç gibi takımlara ihtiyaç duymadan 5 dakıkada cıkarabilir ve tekrar monte edebiliyorsun.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

Ranger hi-rider için ön koruma barı arıyorum.Acaba nereden bulabilirim.Bir bilginiz var mı?

araçlarınız için istedıgınız tüm urunlerıwww.akdemirlerfiber.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapot -- 27 Şubat 2008; 10:03:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: otoaksesuar

merhaba corian

aracınız hayırlı olsun güzel bir araç seçmişsiniz
    isteklerinize gelince ikisini birden istiyorsanız şu an Türkiyede mevcut değil eğer kırom barlardan vazgeçmek isterseniz
    www.topupcover.com adresindende takip edersiniz hem düz kapak pıck-up havasını bozmadan hemde istediğiniz gibi yüksek malzeme taşımak istediğinizde yukarı kalkan ithal aksesuarlar var araştırdım ford üzerinde takılı resim bulamadım ama new D-MAX üzerinde takılı resim buldum hemde araç ürerinde her hangi bir delik delme kesme vs.işlem yapmadan kilitli sıkıştırma sistemi ile montajı yapılıyor ve istediğiniz zaman söküp kaldırabiliyorsunuz inceleyin beğenir iseniz temin etme konusunda yardımcı olurum.

selamlar

PICK-UK AKSESUARLARI HAKKINDA TÜM SORULAR VE CEVAPLARI

fikrinize saygı duyuyorum , fakat şöyle bir problem var,mevsim kış ve yolculuga cıkacaksınız arka bölüme yerleştırecegınız esyaların kımısı yuksek,kimisinin engin ve ıslanacak eşyalar oldugunu varsayalım (ki bu hepimizin basında olan bir nevi taşıma biçimidir.) kapagıda resımde goruldugu şekılde açalım,ıslanmasını istemedıgımız eşyalar ıslandı ve daha kotusu eve gıttıgınızde bırde başınıza çamasır yıkama derdi çıkacaktır:) bence kullanışsız bir fullbox biçimi,sevgiler...

• sayın ahtapot
    quote:

Orjinalden alıntı: corian

merhabalar. Benim bir 2008 ford ranger hi-rider ım var. Bagajı kapatmayı düşünüyorum (kasa hizzasında) . Ama iki isteğim var ve bunları sağlarsam kapatabilirim. Birincisi orjinal krom barları sökmek istemiyorum . İkincisi yüksek boyutlu bir şey taşımak istediğimde de kullanabileceğim bir şey istiyorum . Bir fikriniz olur da paylaşırsanız sevinirim . Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.

yukarıdaki arkadaşımızın mailini okuyup ne istediğini anladığınızdan emin değilim kendisine gönderdiğiniz resim ( camlı kabin ) kasa hizasında bitiyormu krom barları kalıyormu yüksek bir şey taşımak istediğinde yükselebilen bir aksesuar konusunda yardım istemiş. bende kendisine bir resim gönderdim isteklerine yakın.Hem mevsimlerin hep kış ve yağmurlu olacağını neden düşünüyorsunuz bunun gezi deniz kıyısı doğa piknik yani açık ve güneşli havalarda bir avantaj olarak düşünün iki fonksioyenel kullanım hemde şık hemde aracı pick-up havasını bozmadan.
    yani isteklerinin iki adedini karşılıyor gönderdiğim resim düz klasik bir kapak.

şimdi gelelim size bende sizin fikrinize saygı duyuyorum ama bu sayfada insanların kafasını karıştırmadan isteklerine en yakın resim ve firmayı bulup kendilerine yardımcı olmaya çalışıyorum adanada bulunan adı geçen fiber imalatı yapan firmayı da bir kaç kez bilgi isteyenlere söyledim benim bu sektörden haberim var merak etmeyin.siz ( kullanışsız fulbox un ne olduğunu anlayın resimdeki fulbox değil fulbox farklı bir şey hatırlamışsınızdır şimdi. ) bırakın neyin ne kadar kullanışlı olduğunu yardım isteyen arkadaşımız karar versin sizce o kabin kıllanışlı olabilir bence bu,isteyen arkadaşlar için başka bir şey bu böyle uzar gider zevk meselesi yani.bence siz kendinize benim gibi bir başlık açıp aksesuar isteyenlere yardımcı olmaya çalışın bu forumun amacıda bu

kırdıysam özür dilerim
    selamlar ahtapot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 2 Mart 2008; 14:28:00 >

• Merhaba,
    2007 mitsubishi L200'üme orjinal bir ön tampon koruma arıyorum. Tampon koruma dedim çünkü hafif çarpmalara karşı gerçekten korusun istiyorum. Ne yazık ki yurtiçinde benim incelebildiğim ön tampon koruma olarak geçen aksesuarlar koruma amacından çok görüntü amaçlı.
    Ben hem korusun hem de görüntüsü iyi olsun istiyorum.
    Mesela Carryboy'un yurtdışında birkaç korumasını gördüm gerçekten süper.
    İnceleyip bakabileceğim bu tarz ön koruma yapan, satan yerler var mıdır?
  • merhabalar
    size önereceğimwww.peceotomotiv.com adresini ziyaret etmeniz güzel şeyler yurt dışından getiriyorlar bakarsanız yardımcı olur sanırım

selamlar
  • otoaksesuar O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Isuzu dmax ın carryboy cabınınde yan taraftakı parçası düştü. Temin edebileceğim yer konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssangyong actyon halftop arka kabin var bende fakat bi kaç günlüğüne çıkartmam lazım nasıl çıkarta bilirim bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.