Şimdi Ara

PICK-UK AKSESUARLARI HAKKINDA TÜM SORULAR VE CEVAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
22.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NISSAN,ISUZU,MITSUBISHI,TOYOTA,FORD/MAZDA,TATA ÇİFT KABİN ARAÇLARIN AKSESUARLARIYLA İLGİLİ BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HER KONUYU BANA YAZABİLİRSİNİZ.YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.

SELAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 3 Şubat 2008; 16:51:01 >

• bu pickuplarda kasayı kabinle kapatıp ruhsata işletmeyenler trafikte sorun yaşıylarmı
    yada sorun yaşayanı hiç duydunuzmu

kime sorduysam ruhsata işletmemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

bu pickuplarda kasayı kabinle kapatıp ruhsata işletmeyenler trafikte sorun yaşıylarmı
    yada sorun yaşayanı hiç duydunuzmu

kime sorduysam ruhsata işletmemişler
    Merhaba lokosit

trafikte kabin hizasında takılan kabinleri ruhsata işletmek gerekiyor polis kontrolünde ruhsata yazılı değil ise sorun yaşatırlar ama ceza yazmayabilirler ( polisine göre değişir ) fakat yıllık muayene işlemi için istasyona giderken ya 480 ytl verip her şey dahil ruhsata işletmek gerekiyor yada araç üzerinden söküp kaldırmak gerekiyor muayeneden sonra tekrar takmak gerekir. Haklısınız birinci yolu tercih edenler çoğunlukta.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 31 Ocak 2008; 22:00:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otoaksesuar

Merhaba lokosit

trafikte kabin hizasında takılan kabinleri ruhsata işletmek gerekiyor polis kontrolünde ruhsata yazılı değil ise sorun yaşatırlar ama ceza yazmayabilirler ( polisine göre değişir ) fakat yıllık muayene işlemi için istasyona giderken ya 480 ytl verip her şey dahil ruhsata işletmek gerekiyor yada araç üzerinden söküp kaldırmak gerekiyor muayeneden sonra tekrar takmak gerekir. Haklısınız birinci yolu tercih edenler çoğunlukta.

selamlar

Alıntıları Göster
    merhabalar. Benim bir 2008 ford ranger hi-rider ım var. Bagajı kapatmayı düşünüyorum (kasa hizzasında) . Ama iki isteğim var ve bunları sağlarsam kapatabilirim. Birincisi orjinal krom barları sökmek istemiyorum . İkincisi yüksek boyutlu bir şey taşımak istediğimde de kullanabileceğim bir şey istiyorum . Bir fikriniz olur da paylaşırsanız sevinirim . Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: corian

merhabalar. Benim bir 2008 ford ranger hi-rider ım var. Bagajı kapatmayı düşünüyorum (kasa hizzasında) . Ama iki isteğim var ve bunları sağlarsam kapatabilirim. Birincisi orjinal krom barları sökmek istemiyorum . İkincisi yüksek boyutlu bir şey taşımak istediğimde de kullanabileceğim bir şey istiyorum . Bir fikriniz olur da paylaşırsanız sevinirim . Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    sevgili arkadaşım ford ranger klüp e gelirsen çok daha iyi sonuç alırsın sevgilerimle

• quote:

Orijinalden alıntı: bayford

sevgili arkadaşım ford ranger klüp e gelirsen çok daha iyi sonuç alırsın sevgilerimle

Alıntıları Göster
    vipcar.sitemynet.com adresinden de bilgi alabilirsiniz
  • quote:

Alıntıları Göster
    merhaba corian

aracınız hayırlı olsun güzel bir araç seçmişsiniz
    isteklerinize gelince ikisini birden istiyorsanız şu an Türkiyede mevcut değil eğer kırom barlardan vazgeçmek isterseniz
    www.topupcover.com adresindende takip edersiniz hem düz kapak pıck-up havasını bozmadan hemde istediğiniz gibi yüksek malzeme taşımak istediğinizde yukarı kalkan ithal aksesuarlar var araştırdım ford üzerinde takılı resim bulamadım ama new D-MAX üzerinde takılı resim buldum hemde araç ürerinde her hangi bir delik delme kesme vs.işlem yapmadan kilitli sıkıştırma sistemi ile montajı yapılıyor ve istediğiniz zaman söküp kaldırabiliyorsunuz inceleyin beğenir iseniz temin etme konusunda yardımcı olurum.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 1 Şubat 2008; 23:05:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    selam dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 3 Şubat 2008; 13:27:18 >
  • quote:

selam dostlar

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 1 Şubat 2008; 23:43:38 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . Tesadüfen cuma günü yolda giderken bir d-max in kasasında kabine yaslı kasa seviyesinde ama kasanın 1/3 ü kadar bir nevi portbagaj gibi birşey gördüm. Üzerinde Carryboy yazıyordu ama bu markasımı bilmiyorum. Fakat bayağı kullanışlı birşeye benziyordu.
  • quote:

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . Tesadüfen cuma günü yolda giderken bir d-max in kasasında kabine yaslı kasa seviyesinde ama kasanın 1/3 ü kadar bir nevi portbagaj gibi birşey gördüm. Üzerinde Carryboy yazıyordu ama bu markasımı bilmiyorum. Fakat bayağı kullanışlı birşeye benziyordu.

Alıntıları Göster
    merhaba corian

carryboy firmasi Dünyada aksesuar konusunda markalaşmış bir firmadır çok değişik ürünleri vardır hangisi olduğunu bilmiyorum ama tarifine göre spor görünümlü kasa kapama sistemi görmüşsun anladığım kadarıyla ( aşağıdaki resimdeki gibi ) alacağın aksesuar konusunda henüz bir karar vermedin kanaatindeyim aksesuar çok farklı bir iştir araç almaya karar vermek gibi araştırman geregir.alacağın ürünün 1.si ihtiyaçlarına cevap vermesi 2.si ise dış görüntüsü yani araçla uyumlu olmasına karar verirsen piyasadaki aksesuarlar kafanı karıştırmaz kolay gelsin

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 10 Şubat 2008; 14:35:18 >

• quote:

merhaba corian

carryboy firmasi Dünyada aksesuar konusunda markalaşmış bir firmadır çok değişik ürünleri vardır hangisi olduğunu bilmiyorum ama tarifine göre spor görünümlü kasa kapama sistemi görmüşsun anladığım kadarıyla ( aşağıdaki resimdeki gibi ) alacağın aksesuar konusunda henüz bir karar vermedin kanaatindeyim aksesuar çok farklı bir iştir araç almaya karar vermek gibi araştırman geregir.alacağın ürünün 1.si ihtiyaçlarına cevap vermesi 2.si ise dış görüntüsü yani araçla uyumlu olmasına karar verirsen piyasadaki aksesuarlar kafanı karıştırmaz kolay gelsin

selamlar

Alıntıları Göster
    merhaba mıtsubıshı l 200 için fullbox fiyatlarınız nedir? bulundugunuz il ?

fulbox yaptırmayı düşünüyorum irtibat yada bilgi için bir internet adresiniz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: clio_TR

fulbox yaptırmayı düşünüyorum irtibat yada bilgi için bir internet adresiniz varmı?

Alıntıları Göster
    Herkeze merhaba. Kasayı yanları camlı fiber kabin ile (starbox) kapattırınca ruhsata işletmenin haricinde birde, %6 ötv farkı vermek gerekiyor mu? Bildiğim kadarıyla 4x2 pick-up araçlarda ilk ötv %4 idi. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.M.K.

Herkeze merhaba. Kasayı yanları camlı fiber kabin ile (starbox) kapattırınca ruhsata işletmenin haricinde birde, %6 ötv farkı vermek gerekiyor mu? Bildiğim kadarıyla 4x2 pick-up araçlarda ilk ötv %4 idi. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    merhaba m.m.k

eğer ruhsata yazılma işlemi tamamlanmış ise vergisinide otomatikmen ödemiş siniz dir başka bir vergi ödemek zorunluluğunuz yoktur...

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 13 Şubat 2008; 18:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio_TR

Alıntıları Göster
    merhaba CLİO_TR

nasıl bir fulbox istediğinizi bilemiyorum ama ekteki dosyada bulunan resimdeki gibi bir fulbox istiyorsanız
    www.alphainnovation.com adresinde sport cover orjinal fulbox un teknik detaylarını ve bunun hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz eğer orjinalini istiyorsanız bu firmanın Türkiye dispiritörü de var.bulunduğunuz ili de yazarsanız size daha iyi yardımcı olurum.veya sizin beğendiğiniz bir resim varsa bana gönderin yardımcı olurum.Ben istanbul maltepedeyim

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 13 Şubat 2008; 22:04:35 >

• quote:

merhaba m.m.k

eğer ruhsata yazılma işlemi tamamlanmış ise vergisinide otomatikmen ödemiş siniz dir başka bir vergi ödemek zorunluluğunuz yoktur...

selamlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: otoaksesuar

merhaba m.m.k

selamlar

Ruhsata işlettim 350 ytl tuttu ancak muameleci sonradan ötv farkı çıkabilir diye kafamı karıştır dı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: otoaksesuar

merhaba m.m.k

selamlar

Ruhsata işlettim 350 ytl tuttu ancak muameleci sonradan ötv farkı çıkabilir diye kafamı karıştır dı.

Alıntıları Göster
    merhaba M.M.K

istanbulda muameleci işlemleri yani muamelecinin kabin tarzı kasa kapamalarını proje çizilmesi dahil tüm vergiler dahil bu işlemin tutarı 2007 yılında 430 ytl idi 2008 de fiyatlar yükseldi sizin ödediğiniz miktar bunun yanında eksik kalıyor muameleci size evrakları teslim etmedi anladiğim kadarıyla.
    Bence siz en yakın motorlu taşıtlar vergi dairesine araç ruhsatınızı yanınızda alarak gidin ve muameleciniz vergilerini ödeyip ödemediğini kontrol edin ödememiş ise belirli bir süresi var ceza gelir.

selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 15 Şubat 2008; 20:07:32 >

• quote:

merhaba M.M.K

istanbulda muameleci işlemleri yani muamelecinin kabin tarzı kasa kapamalarını proje çizilmesi dahil tüm vergiler dahil bu işlemin tutarı 2007 yılında 430 ytl idi 2008 de fiyatlar yükseldi sizin ödediğiniz miktar bunun yanında eksik kalıyor muameleci size evrakları teslim etmedi anladiğim kadarıyla.
    Bence siz en yakın motorlu taşıtlar vergi dairesine araç ruhsatınızı yanınızda alarak gidin ve muameleciniz vergilerini ödeyip ödemediğini kontrol edin ödememiş ise belirli bir süresi var ceza gelir.

selamlar..

Alıntıları Göster
    merhaba otoaksesuar
    ben projeyi dışarıya çizdirmiştim 120 ytl gibi bir fiyat vermiştim toplam 470 gibi bir fiyat ediyor o zaman sorun yok gibi duruyor
    ilgine çok teşekkür ediyorum...

• quote:

merhaba otoaksesuar
    ben projeyi dışarıya çizdirmiştim 120 ytl gibi bir fiyat vermiştim toplam 470 gibi bir fiyat ediyor o zaman sorun yok gibi duruyor
    ilgine çok teşekkür ediyorum...

Alıntıları Göster
    MERHABA M.M.K

Evet doğru o zaman sorun yok.
    Ama siz yinede taşıtlar vergi dairesine yolunuz düşerse uğrayıp durumunuzu netleştirin 10 dakikanızı alır.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoaksesuar -- 18 Şubat 2008; 13:35:03 >
  • quote:

MERHABA M.M.K

Evet doğru o zaman sorun yok.
    Ama siz yinede taşıtlar vergi dairesine yolunuz düşerse uğrayıp durumunuzu netleştirin 10 dakikanızı alır.

selamlar

Alıntıları Göster
    Merhaba otoaksesuar,benim ranger hi-rider im var. Kasayi roll back denilen surgulu bir sistemle kapatmak istiyorum roll bari sokmeden,resimdeki gibi.Nerede yaptirabilirim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.