İki Aracıda Kullanmış Bulunmaktayım ve Nissan Navara Daha Konforlu ve Performanslı. Mitsubishi L200'e Göre Off Road Performansı Daha İyi. Tavsiyem Yine Navara.
navarı mı?bana l200den bir kaç tane artısı nı söylermisiniz? ben söyleyeyim tek artısı asfaltta daha fazla güç. konforu daha fazlaymış navaranın inanmayın böle şeylere;her ikisinin de asfalt konfru aynı üstelik navaranın arka koltuklarında uzun süre seyahat etmek işkencedir.ayrıca l200 arazide navarayla kıyaslanmayacak özelliklere sahiptir. artı olarak paranda cebinde kalır...
3 ay kadar 174 BG lik nissan navara 4*4 kullandım fakat ben l 200 ü tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: İmportant
İki Aracıda Kullanmış Bulunmaktayım ve Nissan Navara Daha Konforlu ve Performanslı. Mitsubishi L200'e Göre Off Road Performansı Daha İyi. Tavsiyem Yine Navara.
nasıl daha konforlu açıklasana gösterişli olduğunu kabul ederim ama konforlu olduğunu kusura bakma edemiyeceğim. L200 ün offroad performansı navara ile kıyaslanamaz, hilux desen belki ama navara ile kıyaslanmaz. navara 0-100km 11.8sn yeniL200magnum 11.7 sn hani performans??
navara bana pek arazıye uygunmus bır arac gıbı gelmıyor ama navaranın l200 den gercekden ayrı heybetlı bır goruntusu var bu bı gercek helekı 20" 22" jantlardan takıldıgında cok gosterıslı bır makıne oluyor . ben arazı ıcın L200 daha uygun dıye dusunuyorum.Navara birazda olsun pırestıj ıstıyenlere hıtap edıyor . 8 sene eskı kasa L200 kullanmısdım sanırım 98 model dı cok guzeldı ve bayagıda dayanıklıydı
yani olayi takim tutma noktasina getirmeye gerek yok tabe ama bende uzun zamandir sonucta pick uplar la iciceyim ve alacagim karari zaten yazdim L200 iyi bir tercih gibi gozukuyor. Navara gercek anlamda konforlu ama elektronik sistemin fazla olmasi arazi icin pekde uygun deil gibi gelio. Arazide manuel kalmakda bi avantaj bi yerde.
navaranın araziye uygun olmadığını yazanlar malesef yanılıyolar ben 3 ay boyunca tam arazide kullandım ve dimdik yokuşlarda yarıya kadar çamurun içinde falan bi kere bile kalmadı dediğim gibi ben l200 tavsiye ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme