arkadaslar pick up konusunda fena halde kararsizim. 3 marka arasinda kararsizim nissan navara, toyota hilux ve mitsubishi l200. simdi kafamin karisma sebepleri ben aractan ilk etapta guc ariyorum ki bu uc arac bu konuda ideal bunun yaninda konfor cok onemli hilux disindakilerin 2 sine bindim ve tatmin edici bi konfor sunuoar ama eski hiluxlarla kiyasladigim zaman hilux korkutuyor bunun yaninda hiluxun 80 modellerinin bile hala araziye gidiyor olabilmesi beni etkiliyor. yanliz l200 vs hilux testlerine bakinca hiluxun yol tutusu neredeyse yok denilecek kadar az bu da beni cok endiselendirdi. navaraya gelince tamamen elektronik olusu acaba arazide problem yaratirmi yane bi kablosunun bilem kopmasi zorluk yaratirmi. l200 aslinda tam ikisinin ortasinda bi arac yanliz kasasi digerleri kadar buyuk deil acaba kasaya muhadahele etme sansimiz olur mu?
bu sorular isiginda bana yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler
ben 1 yıldır yeniL200 4x4 kullanıyorum ve şu ana kadar pişmanlık duymadım bakım ücretleri oldukça uygun aracımda ralliart ta takılmasıyla 136hp den 167hp ye çıktı bu kadar güce rağmen 80-90km ile kullanırsan 25krş yakıt tüketimi var
ben 1 yıldır yeniL200 4x4 kullanıyorum ve şu ana kadar pişmanlık duymadım bakım ücretleri oldukça uygun aracımda ralliart ta takılmasıyla 136hp den 167hp ye çıktı bu kadar güce rağmen 80-90km ile kullanırsan 25krş yakıt tüketimi var
yakiti guzelmis gercekten. ben antalyada araci test ettim zaten cok da memnun kaldim yanliz bi sitede uzun yolda pompa borularinin patladigini yazmislar bole biseyle karsilastin mi
quote:
Orijinalden alıntı: emq53
yakiti guzelmis gercekten. ben antalyada araci test ettim zaten cok da memnun kaldim yanliz bi sitede uzun yolda pompa borularinin patladigini yazmislar bole biseyle karsilastin mi
Alıntıları Göster
arazi kullanımını da düşünüyorsan hillux le l200 daha avantajlı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: emq53
ilk defa senden duyuyorum. ama bende servise soracağım toyota yada mitsubishi alacaksan motordan korkmadan bineceksin araca. sen 4x4 mü? yoksa 4x2 mi düşünüyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: lokosit
quote:
ilk defa senden duyuyorum. ama bende servise soracağım toyota yada mitsubishi alacaksan motordan korkmadan bineceksin araca. sen 4x4 mü? yoksa 4x2 mi düşünüyorsun?
Alıntıları Göster
4X4 tabi ki tamamen arazi amacli kullanicam. Ben orman muhendisiyim arkadaslar bi proje kapsaminda kullanmak icin aliyorum. bu zamana kadar ormanin hiluxlarini cok kullandim ama icine ses almasi konforlu olmamasi beni yildirdi ama saglamligi yuzunden yinede tercih listeme girdi lakin su anda artik cikarmis bulunmaktayim sebebi de aracin yol tutus ozelligi gercekten de bi felaket
quote:
4X4 tabi ki tamamen arazi amacli kullanicam. Ben orman muhendisiyim arkadaslar bi proje kapsaminda kullanmak icin aliyorum. bu zamana kadar ormanin hiluxlarini cok kullandim ama icine ses almasi konforlu olmamasi beni yildirdi ama saglamligi yuzunden yinede tercih listeme girdi lakin su anda artik cikarmis bulunmaktayim sebebi de aracin yol tutus ozelligi gercekten de bi felaket
Alıntıları Göster
Forumda herkes L200 öneriyor... Ayrıca sınıfında en iyi diz mesafesi onda...
quote:
Orijinalden alıntı: batuberlin
Forumda herkes L200 öneriyor... Ayrıca sınıfında en iyi diz mesafesi onda...
Alıntıları Göster
evet test ederken ona bakmistim gercekten cok rahat araba rahatligi var aracta. L200 alicam antalyada ki bayii bayagi bi yardimci olmustu gidip konuscam yardimlariniz cok tesekkur ederim alinca arac icin merak ettikleriniz olursa seve seve yardimci olurum....
quote:
evet test ederken ona bakmistim gercekten cok rahat araba rahatligi var aracta. L200 alicam antalyada ki bayii bayagi bi yardimci olmustu gidip konuscam yardimlariniz cok tesekkur ederim alinca arac icin merak ettikleriniz olursa seve seve yardimci olurum....
Alıntıları Göster
yerinde bir karar
aramıza hoşgeldin diyebilirmiyiz çift diff kilidi ile arazide kalman imkansız gibi birşey arazi için yeniL200 dakar versiyonu var 4x4 intenseden 13bin ytl pahalı ama yok yok üzerinde snorkeline kadar takıyorlar
ayrıca yeniL200 euroncap testlerinden en fazla yıldızı almış bir araçtır
quote:
yerinde bir karar
aramıza hoşgeldin diyebilirmiyiz çift diff kilidi ile arazide kalman imkansız gibi birşey arazi için yeniL200 dakar versiyonu var 4x4 intenseden 13bin ytl pahalı ama yok yok üzerinde snorkeline kadar takıyorlar
ayrıca yeniL200 euroncap testlerinden en fazla yıldızı almış bir araçtır
Alıntıları Göster
tabi ki diyebilirsiniz. modeline inanin su anda karar vermek zor olcak sanirim tum modelleri test ettikten sonra karar vercem dediginiz gibi ncap testleri basariliymis. antalyada yaban hayati fuarinda bi model test etmistim ama simdi neydi hatirlamiyorum bile o guzeldi mesala. bakalim cebimize uygun bi modelini alcam
quote:
tabi ki diyebilirsiniz. modeline inanin su anda karar vermek zor olcak sanirim tum modelleri test ettikten sonra karar vercem dediginiz gibi ncap testleri basariliymis. antalyada yaban hayati fuarinda bi model test etmistim ama simdi neydi hatirlamiyorum bile o guzeldi mesala. bakalim cebimize uygun bi modelini alcam
Alıntıları Göster
quote:
tavsiyem başka şehirlerdende fiyat almandır. fark edebiliyor.
quote:
quote:
tavsiyem başka şehirlerdende fiyat almandır. fark edebiliyor.
Alıntıları Göster
diger subelerine mail atmayi dusunuyorum sanirim geri donerler. pesin alimda zaten iyi bir indirim bekliyorum liste fiyatinin az altinda almayi dusunmuyorum. yada full depo yakit alirsam bi seyler dusunuruz.
modifiye olarak aracin omrunu uzatacak sekilde ne gibi mudahelelerde bulunmaliyim sizce...
quote:
diger subelerine mail atmayi dusunuyorum sanirim geri donerler. pesin alimda zaten iyi bir indirim bekliyorum liste fiyatinin az altinda almayi dusunmuyorum. yada full depo yakit alirsam bi seyler dusunuruz.
modifiye olarak aracin omrunu uzatacak sekilde ne gibi mudahelelerde bulunmaliyim sizce...
Alıntıları Göster
quote:
aslına bakarsan hiçbirşeye ihtiyacı yok. yağına suyuna bakarsan ömrü yeterince uzundur benim önerim 150kilo ağırlık koydurun arkaya, fullbox yada kabin ile kasayı kapatabilirsiniz ralliart taktırıp 167hp yapabilirsiniz? www.yenil200.com da aksesuarlara bakabilirsiniz
quote:
quote:
aslına bakarsan hiçbirşeye ihtiyacı yok. yağına suyuna bakarsan ömrü yeterince uzundur benim önerim 150kilo ağırlık koydurun arkaya, fullbox yada kabin ile kasayı kapatabilirsiniz ralliart taktırıp 167hp yapabilirsiniz? www.yenil200.com da aksesuarlara bakabilirsiniz
Alıntıları Göster
motoruyla oynamam herhalde sonucta isciye bile vercem ben o araci ne gerek var hehe . ama agirlik mantikli gelio
quote:
motoruyla oynamam herhalde sonucta isciye bile vercem ben o araci ne gerek var hehe . ama agirlik mantikli gelio
Alıntıları Göster
yeni ford ranger aldı bir yakınımız geçen ay çok memnun..konfor kalite yakıt çok başarılı ibrede de sonu görüyormuş (180) ayrıca navara filan herkesde artık bence fordu da gözardı etme ayrıca diğerlerine nazaran daha ucuz
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
yeni ford ranger aldı bir yakınımız geçen ay çok memnun..konfor kalite yakıt çok başarılı ibrede de sonu görüyormuş (180) ayrıca navara filan herkesde artık bence fordu da gözardı etme ayrıca diğerlerine nazaran daha ucuz
Alıntıları Göster
Nissan Navara Tavsiye Ederim. Mitsubishi L200'den Biraz Daha Güçlü ve Çok Daha Konforlu.
quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Nissan Navara Tavsiye Ederim. Mitsubishi L200'den Biraz Daha Güçlü ve Çok Daha Konforlu.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: İmportant
evet daha güçlü belki daha konforlu ama;
ncap ten tek yıldızlı ve en önemlisi 20.000 ytl daha pahalı !!!
20.000 ytl ye 2. el bir pick up daha alırsınız.
hayırlı günler.
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
quote:
hayırlı günler.
Alıntıları Göster
Konfor ve Güç Arayanlar İçin Nissan Navara En Doğru Seçim.
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
quote:
hayırlı günler.
quote:
quote:
quote:
hayırlı günler.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
hayırlı günler.
navaramı konforlu?? hiç navaranın arka koltuğuna oturdunmu? birde hiç navara ile bozuk yola girip zıpladınızmı? bunları navara ile deneyin daha sonra birde L200 ile deneyin konforu göreceksiniz. eğer konfor diye görüntüden bahsediyorsanız haklısın navaranın içinin görüntüsü daha güzel. bu arada L200 magnum 167hp ,402 de torka sahip esp dahil herşey var
quote:
quote:
quote:
hayırlı günler.
Alıntıları Göster
Bildiğim kadarıyla Nissan navara elektronik sistemle donatılmış bir pikap,L200 daha az elektronik donanımlara sahip.Eğer arazide kullanılacaksa L200 doğru bir tercih olabilir.Ben 4x2 kullanıyorum.Bu araç karlı ve çamurlu yollarda beni utandırmadı hiçbir zaman, malum karadeniz şartları.4x4ün neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum.