Şimdi Ara

Pick-up karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğim modeller benzer motor performanslarına sahipler.

Yeni Isuzu D-MAX 2.5 TD (Çift Turbolu Dizel) 163 ps (400 Nm tork)
    V-Cross 4x4 Çift Kabin
    6-ileri düz ve 5-ileri otomatik şanzıman seçenekleri
    Şehiriçi 10.1 lt, şehirdışı 7.3 lt, ortalama 8.4 lt yakıt tüketimi (100 km'de)

Yeni Ford Ranger XLT 4x2 2.2 TDCi 150 ps (375 Nm)
    6-ileri manuel ve 6-ileri otomatik şanzıman seçenekleri
    manuel vitesli modelde ortalama 8.3 lt yakıt tüketimi (100 km'de)

(Wildtrak 3.2 motor olduğu için adaletsiz olur diye yazmadım)

Yeni Volkswagen Amarok Highline 4x4
    2.0 BiTDI (Çift Turbolu Dizel) 163 ps (400 Nm)
    6-ileri manuel şanzıman
    Şehiriçi 9.6 lt, şehirdışı 6.9 lt, ortalama 7.8 lt yakıt tüketimi (100 km'de)

Nissan Navara 4x4 SE
    2.5 TDI 190 hp (450 Nm)
    6-ileri manuel ve 5-ileri otomatik şanzıman seçenekleri
    manuelde ş.içi 10.7 lt, ş.dışı 7.2 lt, ortalama 8.5 lt yakıt tüketimi
    otomatikte ş.içi 11.7 lt, ş.dışı 7.5 lt, ortalama 9 lt yakıt tüketimi

Yeni Toyota Hilux 4x4 Elegant 3.0 D-4D 171 hp (360 Nm) - 4x4 Adventure 2.5 D-4D 144 hp (343 Nm)
    Adventure'de 5-ileri manuel, Elegant'ta 5-ileri otomatik şanzıman
    Adventure'de ş.içi 8.6, ş.dışı 6.6, ortalama 7.3 lt
    Elegant'ta ş.içi 10.9, ş.dışı 7.3, ortalama 8.6 lt yakıt tüketimi (100 km'de)

Mitsubishi L200 4x4 Instyle 2.5 D-ID 178 hp (400 Nm)
    5-ileri manuel şanzıman
    (yakıt tüketimi bulunamadı)

Mazda BT-50 4x4 Energy 3.0 Turbo Dizel 156 hp (380 Nm)
    5-ileri otomatik şanzıman
    şehiriçi 12.6, şehirdışı 8.9, ortalama 10.2 lt yakıt tüketimi (100 km'de)

edit: ekleme ve düzeltme.

pek adaletli bir karşılaştırma olmadı, mazur görün

Bunlara ve genel donanım seviyelerine bakılırsa hangisi alınabilir?
    Merak ettiğimden soruyorum, amacım polemik oluşturmak da değil ayrıca Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisoneday -- 24 Haziran 2012; 10:14:58 >

• ben olsam amaroku seçerdim.2.0lt twin turbo,tipide hoş en başta oturaklı.
  • D-MAX ' ın bir önceki kasasına binmiştim gerçekten mükemmel bir arazi aracıdır, tavsiye ederim.
  • 2.5 litre common rail turbo dizel motor ; 450Nm tork , 190PS güç , otomatik şanzıman = Navara ...

İlla ki bu üçlüden birisi olacaksa da D-Max daha arazi karakterli bir araç sanki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 22 Haziran 2012; 17:41:07 >
  • D-max dicem ama amarok un tipi hoşuma gidiyo
  • Amorak derim. Tipi düzgün olan içlerinde bu.
  • bence en iyisi d-max ne yalan söyleyeyim. eski kasası pek bir şeye benzemiyordu ama yenisi güzel oldu güncel bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pick Up Seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Up
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amarok hemde Highline imiş kesinlikle bunu seç hocam
  • Öncelikle Volkswagen'i sevmeme rağmen araçları ele alarak objektif bir şekilde bakmaya çalıştım.

Tasarım olarak (ki bu şahsi fikrim lütfen bundan olay çıkarmayın) Volkswageni diğer ikisinden daha çok beğendim.Ford Ranger 2. sırada ve malesef dmax 3. sırada.Dmaxin önü bana çok kaba geldi.

Yakıt sarfiyatı olarak Volkswagenin yakıt sarfiyatı az olduğundan bu konuda da oyumu Volkswagenden yana kullanıyorum (tabi Isuzununkinden emin değilim)

Performans olarak Volkswagen bana daha atik ve hızlı geldi

birde güvenlik açısından bu araçların euroncap testlerini bulabilen olursa benide bilgilendirirse sevinirim.

ben Amarok derim.

Forumda tartışma çıkmaması adına benim bu yorumlarıma zıt şeyler söyleyen arkadaşlar olursa cevap vermeyeceğim.
  • Otomatik şanzımanı olmadığı için Amarok'u elerim.

4x4 seçeneği olmadığı için Ranger'ı elerim...

Pick-up alacaksam eğer Navara veya L200 tercih ederdim...

D-Max daha yeni piyasaya çıktı. Kullanıldıkça eksikleri ve sorunları ortaya çıkacaktır, şimdilik yaklaşmamak lazım...
  • D-max ve ranger carpisma testlerinde sinifta kaldi navarada ayni sekilde ama amarok'u bilmiyorum. Amarokuda inceleyin oyle karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

D-max ve ranger carpisma testlerinde sinifta kaldi navarada ayni sekilde ama amarok'u bilmiyorum. Amarokuda inceleyin oyle karar verin.

hocam yapmayın allahskına ranger bu sınıfta 5 yıldız alan tek araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amarok bu sınıfın en kudretli aracı denilebilir.
    Küçük bir kamyon gibi.
    Yoksa da ranger seçer,seçeneklerim arasına da kesinlikle toyotayı eklerdim.
  • quote:

D-max ve ranger carpisma testlerinde sinifta kaldi navarada ayni sekilde ama amarok'u bilmiyorum. Amarokuda inceleyin oyle karar verin.

bilmeden konuşmak böyle birşey sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

cehalet başa bela

bu arada yanlış anlamayın, amacım araç almak değil -ki zaten alamam daha 14 yaşındayım - sadece sizin fikirlerinizi almak istedim. ayrıca d-max kısa süre önce lansmanı yapılan yeni kasa, bunu da belirteyim dedim

Listeye Hilux, Navara ve L200'ü de eklersek peki? (pcye geçince donanımları yazacağım)

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

bu arada yanlış anlamayın, amacım araç almak değil -ki zaten alamam daha 14 yaşındayım - sadece sizin fikirlerinizi almak istedim. ayrıca d-max kısa süre önce lansmanı yapılan yeni kasa, bunu da belirteyim dedim

helal olsun ahmet sana.
    Buraya gelip fake fail konu açıp forumu bulandıran troller yerine aslanlar gibi fikir sormuş yaşını belirtmişsin.
    Alnından öptüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 24 Haziran 2012; 0:11:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Öncelikle Volkswagen'i sevmeme rağmen araçları ele alarak objektif bir şekilde bakmaya çalıştım.

Tasarım olarak (ki bu şahsi fikrim lütfen bundan olay çıkarmayın) Volkswageni diğer ikisinden daha çok beğendim.Ford Ranger 2. sırada ve malesef dmax 3. sırada.Dmaxin önü bana çok kaba geldi.

Yakıt sarfiyatı olarak Volkswagenin yakıt sarfiyatı az olduğundan bu konuda da oyumu Volkswagenden yana kullanıyorum (tabi Isuzununkinden emin değilim)

birde güvenlik açısından bu araçların euroncap testlerini bulabilen olursa benide bilgilendirirse sevinirim.

ben Amarok derim.

Forumda tartışma çıkmaması adına benim bu yorumlarıma zıt şeyler söyleyen arkadaşlar olursa cevap vermeyeceğim.

fake misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Öncelikle Volkswagen'i sevmeme rağmen araçları ele alarak objektif bir şekilde bakmaya çalıştım.

ben Amarok derim.

Çok ilginç bir "Objektif Yaklaşım Örneği".
    Ha ben de amarok diyorum o ayrı.

• quote:

quote:

Bilmemek degil ben ranger'in eski carpisma testiyle karistirdim cunki bi onceki kasa 2 puan almisti hatta en guvensiz araclar listesindeysi haklisiniz yeni kasa 5 puan alan sinifinda tek arac

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

quote:

cehalet başa bela

Listeye Hilux, Navara ve L200'ü de eklersek peki? (pcye geçince donanımları yazacağım)

Cehaletle ne alakasi var? Sen bosver ranger'in kac puan aldigini falan bence gidipte bisikletlerin carpisma testlerini bi incele yada istersen akulu arabalarla bi carpisma testi yap eglenmis olursun. Senin cevabina ancak boyle bi cevap yakisirdi rangerin puanini bilmemenin cehaletle ne ilgisi var? Foruma goz atarken gordum ve yazdim yeni ranger oldugunu unutarak rangerin carpisma testine gitti kafam kisaca karistirdim nokta.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.