Şimdi Ara

Pick Up Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alker Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pick Up Seçimi

Pick Up Seçimi

Arkadaşım tamamen ticari amaçlar doğrultusunda Nissan Navara Mıtsubıshı L200 yada Ford Ranger almayı planlıyor ancak ne onun nede benim bu tip araçlar hakkında pek bir bilgim yok kullanılacağı yerleri kısaca size özetleyim formda daha öncede bahsettiğim gibi arkadaşımda ford focus dizel vardı 2006 inşaat işi ile uğraşıyorlar ve focus ile dağ dere tepe dolaşamıyordu bu nedenle yeri gelecek tarla gibi yollarda gidecek bu araç yeri gelecek köy yollarına girecek yeri gelecek inşaat şantiyesinin içine girecek yük taşıyacak yeri geldiğinde işçileri biryerden biryere götürecek neredeyse hiç durmayacak karda kışta kalmayacak güney doğu taraflarına yağan karı bilirsiniz kısacası inşaat işi ile uğraşan bir insanın isteklerine cevap verebilecek şuana kadar sadece L200 ü inceledik ama diğerlerinin görüntüsü yanında özellikle navaranın yanında biraz cılız kalıyor tekrar belirteyim bu araçlar hakkında bilgimiz yok bu aracı görüntü itibari ile değerlendirdik ama belkide en iyi olanı L200 dür

Şimdi sıkı bir araştırma yapıp en az 3-4 sene kullanılacak bir pick up alacak ve bu 3-4 sene sonunda km olarak en az 400.000 km görür

focus en son durdu durdu turnayı gözünden vurdu gece yoldaki taşı görmüyor arkadaş taşın üstünden geçince focus sizlere ömür altı tamamen

parçalanıyor radyatör hava yastıkları klima hortumları egzost sistemi vs vs kısaca arabayı direk hurdaya verdi bu tarz sorunlarla karşılaşmamak içinde

pick up almayı düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 18 Mart 2008; 13:19:05 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_21351829/mpage_1/key_l200/tm.htm

Mıtsubishi L200 hakkında sormak ıstedıgınız daha baska bırsey varsa seve seve yanıtlayabılırım.. Butun pıck upları ınceleyerek almıstım aracımı..

Kolay gelsın..
  • diger arkadasların dusuncelerını bılemıyorum ama ...

bence

dayanıklılık ıstıyorsa uzun surelı kullanmak ıcın L200

az cok sehır ıcındede farkedilmek ısterım diyorsa konfor goruntu benım ıcın onemlı dıosa Navara
  • sana toyota ısuzu mıtsubishi öneririm paranı kesinlikle kat kat çıkaracaktır..
  • L200
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

diger arkadasların dusuncelerını bılemıyorum ama ...

bence

az cok sehır ıcındede farkedilmek ısterım diyorsa konfor goruntu benım ıcın onemlı dıosa Navara

diyebilirimki araç belkide şehir içini hiç göremeyek
  • en güvenlisi ,en iyi yol tutuş, en uzun kabin, enfazla arka koltuk diz mesafesi, dik olmayan arka koltuklar. malum mitsubishi dayanıklılığı ve modern tasarım. bu özelliklerin hepsi yeni L200 de

ağustan beri kullanıyorum sorun yaşamadım. 10bin bakımı 130 ytl
    şehir içi yakıt tüketimi 10lt/100km
    şehirlerarası 7,5-8,5 arası tüketir.
    daha ne diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pick-up Araç Vergisi
    11 yıl önce açıldı
    Pick-up karşılaştırması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • l200ü diğerlerinden farklı kılan arka kabinden kasaya ulaşabilmen
    ince ve güzel bir ayrıntı
    arkadaşımda hilux pikap var
    dışı bir o kadar güzel ama içi çok basit minimize bir görüntüsü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: roland-207

l200ü diğerlerinden farklı kılan arka kabinden kasaya ulaşabilmen
    ince ve güzel bir ayrıntı
    arkadaşımda hilux pikap var
    dışı bir o kadar güzel ama içi çok basit minimize bir görüntüsü var

sadece 4x4 L200 lerde arka kabinden kasaya ulaşılabiliyor
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler peki ranger ve navara hakkındada yorumlarınızı alabilirmiyim aykut ve lokosit arkadaşımızdan l200 hakında ayrıntılı yorumlar aldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler peki ranger ve navara hakkındada yorumlarınızı alabilirmiyim aykut ve lokosit arkadaşımızdan l200 hakında ayrıntılı yorumlar aldık

ranger için markalar bölümünde forda bakabilirsin arkadaşlar anlatıyorlar.
    navarayı boşver derim görüntüsünün aracı değil. o kadar parayı hakettiğine inanmıyorum. neden diye sorma ncap testlerine bak anlarsın.
  • yarım yıldız 3 yıldıza çıktı
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler peki ranger ve navara hakkındada yorumlarınızı alabilirmiyim aykut ve lokosit arkadaşımızdan l200 hakında ayrıntılı yorumlar aldık

ranger için markalar bölümünde forda bakabilirsin arkadaşlar anlatıyorlar.
    navarayı boşver derim görüntüsünün aracı değil. o kadar parayı hakettiğine inanmıyorum. neden diye sorma ncap testlerine bak anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

diger arkadasların dusuncelerını bılemıyorum ama ...

bence

Navara'nın L200 'den daha konforlu olduğu fikrine nereden kapıldınız acaba ?

Görüntüye birşey diyemem. Tamamen zevk meselesi.

Önemli bir not daha ; eğer nispeten zor arazi koşullarında kullanılacaksa Navara'yı direk eleyin.
  • NCAP testlerini gördükten sonra (Navarranın ikinci testine rağmen) Mitsubishi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _crash_ -- 21 Mart 2008; 7:43:49 >
  • şimdi navara kullanan arkadaşım var hiç mi hiç memnun değil neden dersen yahu 100 km de 20 ltre yakıt yakan bir araç devir aralığı da 2,000 3,000 ama gitmem demiyo gidiyo sana onun yerine ısuzu ve mıtsubishi yi veya toyota hele toyota yakıtı da düşük harika bir araç..
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun teşekkürler bugün 3 aracıda incine boncuna kadar inceledikbüyük bir ihtimal ile L 200 magnumda karar kıldı fakat bayinin elinde yokmuş sanırım birde babası ile görüşecekti istanbul ve gaziantep bayi tanıdıkları varmış ben navarayı çok önerdim ancak navaranın otomatik şanzumanını hiç beğenmedi hatta yanımızda başka bir arkadaşımız daha vardı kendisi navara kullanıcısı ben navara dedikçe o L200 dedi navaranın yüzü eskidi birazda gösteriş meraklıları tarafından jip niyetine kullanılıyor arazi kabiliyeti bana göre zayıf deyince navarayı listenin sonuna attı daha sonra forda baktık ancak ford da aradığı donanımları bulamadı daha doğrusu tam donanımlı modeli yokmuş düşünürseniz 2 aya kadar getirtebiliriz dediler tanıdık bayilerden alınacak fiyata göre ya ranger olacak yada L200
  • magnuma ne fiyat verdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

magnuma ne fiyat verdiler

Yanlışım yoksa 64.000 ytl gibi bir rakamdı
  • navara ve L200 testlerini inceledim ama iki aracıda kullanmadım

testlerde L200 önde cıktı hep!ama konfor olarak navara daha ustunmus

skystar denememden sonra sogudum aslinda pickuplardan surekli arkadan savrulma ve yan yatma hissi veriyor arac.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.