Şimdi Ara

Pick-up karşılaştırması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isuzu d-max 4x4 2.5 manuel kullanan arkadaşlar pick up hakkında beğenmediğiniz, sorunlu, keşke şu da olsaydı veya olmasaydı dediğiniz neler var?
  • 6 yıldır ranger kullanıcıyım,zorlu arazi koşullarında kullandım hiç üzmedi aracım 300.000 km dayandı,bunun yanı sıra mitsubishi araçlarında arazi kabiliyetlerinin iyi olduğunu biliyorum.Navara biraz daha üst sınıf olduğu için değerlendirme dışı bırakmak gerektiğine inanıyoru.
    Eğer çift kabin 4*4 araç alacak varsa kesinlikle büyük araç üretmiş ve bu konuda lider olan markaların araçlarına bakmak gerek tecrübe önemlidir.
    ford,mitsubishi,isuzu gibi kamyon,tır gibi arabalarda ismi olan marakalrdır bunlar.
  • Benim gözümde;
    Hilux = Maradona
    Navara = Pele
    L200 = Backenbauer
    Ranger = Puskas
    ise
    Amarok = Mario Götze 'ye denk gelir.
    Efsane olmak kolay değil. Efsanelere saygı duymak lazım.
  • 2013 ocak 1 den bu yana 2013 dmax kullanıcısıyım.Aracımın km si şuan 12890. Aracın yeni kasası gayet güzel olmuş. 6 ileri çift turbo olması ayrı bir performans katmış. şehir içi 8.8-9.2 arası değişiyor şehirler arası 7.3 e kadar düştü en son. Genelde karışık kullanıyorum 8.2-8.4 arası değişiyor bende. Arkadaşım benimle beraber amarok aldı o ise yakıtının bu rakamlardan yukarda olduğunu söyler her zaman. Ama performans olarak aşırı bi farklılık olmadığına inanıyorum. Sadece ısuzu 2.5 lt motor olduğu için biraz daha rahat. Bakım maliyeti olarak düşündüğün zaman ısuzunun 20000 km de bir vw ise 10000 km de bir olması lazım. Mazdada kullandım Nissanda kullandım , ama bana sorarsanız bir makine mühendisi olarak ben dmax den gayet memnunum.
  • Orcunsau kullanıcısına yanıt
    Amarok DSG varrrr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Amarok DSG varrrr..

Amarokda dsg yok. 8 ileri triptronik şanzıman var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Amarok DSG varrrr..

Amarokda dsg yok. 8 ileri triptronik şanzıman var

8 ileri zf
  • Benimde bir sorum var. Bu araçlar 4x4 olarak alındığında suv ve jip olarak değerlendirildiği ve otomobil gibi vergilendirildiği doğru mu?
  • RONNIE kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam. 4x2 kamyonet, 4x4 arazi taşıtı üzerinden vergilendiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fksfks

doğrudur hocam. 4x2 kamyonet, 4x4 arazi taşıtı üzerinden vergilendiriliyor

O zaman fena. Navara ve d-max ın vergısı uzer adamı.
  • Beyler yapmayın ama Amarok derim artık 180 hp olanları çıktı ve otomatik sınıfının en iyi vitesi DGS ile güçleniyor 8 ileri vites bu da yakıt tasarrufu sağlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mmtzlzz

Beyler yapmayın ama Amarok derim artık 180 hp olanları çıktı ve otomatik sınıfının en iyi vitesi DGS ile güçleniyor 8 ileri vites bu da yakıt tasarrufu sağlar

Bence sen yapma. Amarokdaki sanziman DSG degil, ZF uretimi tork konvertorlu bir sanziman. Ha DSG den daha iyi bir sanziman orasi ayri.
  • 3.00 tdı 5 ileri otomatik dmax alınır dağda traktör şehirde otomatiğin tüm nimetlerinden yararlanılıt sorun çıkarmz pikapların içinde bence yeri baş köşedir...Kullandık karşılaştırdık öyle konuşuyorum navara amarok,Dmaxın yanında sözü edilmez bile
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Seni önce allaha sonra bir volkswagen yetkili bayisine havale ediyorum otomatik şanzimana bak DSG görünce şaşırmayın

• asfalttan inmeyeceksen hoşuna gideni al.

asfaltta sürmeyeceksen amarok dışında neyi alıyorsan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 7 Nisan 2014; 23:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtzlzz

Seni önce allaha sonra bir volkswagen yetkili bayisine havale ediyorum otomatik şanzimana bak DSG görünce şaşırmayın

VW bayisine gitmeye ne gerek var. Sanki sanzimani indireceksiniz, indirseniz gorunce anlayacaksiniz:) Acin google`i yazin bakin DSG 8 speed diye oyle bir sanziman bulunmadigini goreceksiniz. VW sitesine bakin DSG yazmaz.

Ha vites kolunun tipine bakarak karar veriyorsaniz o zaman ben sizi Allah`a havale ediyorum
  • güç + hız+ gösteriş = navara eksi yönü yakıttır sadece:(
  • bu sınıfın lideri L200 dür. yıllardır satış rakamlarından belli.
  • bugün bir abimize pick up almak için amarok ve d max 4x2 araştırması yaptık ilk amrok bayisine gittik açıkça pek memnun kalmadık aracı inceledikten sonra servis masraflarını birkaç parça fiyatını sorduk ilk baskı balata takım fiyatı almak istedik parça servisine gönderdiler oradaki arkadaş araç şasi numarası olmadan fiyat veremiyeceğini söyledi sebebini sorduk her aracın parçasının farklı olduğu gibi saçma cevaplar verdi en son baskı balata değiştiren aracın masrafını zorlayarak öğrendik 1250 tl tutmuş yağ bakım 750-800 tl civarı onuda öğrendik isuzuda tek ağızdan istediğimiz cevabı rahatlıkla aldık baskı balata takımı 650 tl yağ bakım 250tl triger değişim yok motor triger yerine zincir ve dişli sistemi kullanıyor galiba tercihimiz isuzu olacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.