@lokosit bunların 2sinide daha once izledim fakat 1. videoda hakikaten çılgın l200cüler işi abartmış yani...Şimdi o arabaya birşey olmadı mı yazık günah ya!.. 2.video da da navara değil sanırım ısuzu ya benziyor biraz.:S
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
@lokosit bunların 2sinide daha once izledim fakat 1. videoda hakikaten çılgın l200cüler işi abartmış yani...Şimdi o arabaya birşey olmadı mı yazık günah ya!.. 2.video da da navara değil sanırım ısuzu ya benziyor biraz.:S
walla 2.de bende diğer aracı bişeye benzetemedim
sonu hazin oldu ama kimliğinin belli olmaması lehine oldu...
manyak mı bu adamlar ya yazık günah
L200 Tek Geçerim
yazık arabayaa
yha bn normal gözükecek şekilde bnm aracın resimlerini nasıl koycam acill yardm!!
Buda benim hilux'um
bakn yabtım:D
bu da benimki dmrbs67 nin yanında sönük kalıyo ama idare edin :)
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
bu da benimki dmrbs67 nin yanında sönük kalıyo ama idare edin :)
Biraz araştırma yapsan wrya bu arabanın süper olacağına eminim
dmrbs67 arabasında sadece kabin var birde ön panjur güzel gibi görünüyor fakat ben bu panjuru siyah bir hılux da gördüm pek hoşuma gitmedi ne kadar masraf var burada?
yaklasık 7 bin fln
yok yha 7bin deill daha fazla.Şimdi bn onların dökümanlarını inceler size yazarım.
quote:
Orjinalden alıntı: dmrbs67
Buda benim hilux'um
bakn yabtım:D
ßuda GüzeL ama L200 Ler daha güzeL
Hilux Çok sağlam gözüküyo Allah kaza bela wermesin
fadıl yok topiğin tadıda yok:((( fadıl şuarabanın resimlerini koy artık bekliyoruz
benim Hilux'un aksesuarlarını yazcaktım.
Kabin=3.500 ytl Jant+çamurluk üstü koruyucu+yan basamak+lastik=2.500 ytl Cam filmleri=250 ytl Ön panjur=300 ytl Krom aksesuarlar=100 ytl Bagaj havuzu=800 ytl Paspaslar=100 ytl Sis far kiti=250 ytl Krom ayna kaplaması(sinyalli)=130 ytl
Herkese merhaba, ben de Navara var. Pick-up larda beni en rahatsız eden lastik ebatları. Genel de lastiklerin çapı dar görünüyor gibi geliyor. Hehalde aracın büyüklüğüne göre göze küçük görünüyor.
Pick-up lar arasında en orantılı lastiği görünen Nissan klasik pick-upları bence. Bu konuda arkadaşlar ne düşünüyor acaba.
Aslında yanak kalınlığını küçültmeden lastik ebatlarını büyütmek istiyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı?
mete abi resimler bildiğin üzere topicde
dmrbs67 maşallah 1 araba alacak kadar masraf etmişssin...ama yine de hasanmaydan ;
az yaksın diye ufak takıyorlarama yinede iyi derece de teknik bilgiye henüz sahip değilim