dmrbs67 maşallah 1 araba alacak kadar masraf etmişssin...ama yine de hasanmaydan ;
az yaksın diye ufak takıyorlarama yinede iyi derece de teknik bilgiye henüz sahip değilim
bu cocuga bayılıyorum ya lafa bakseni ne alakadar eder elin yediği k**ne kadar masraf yaparsa yapsın sus karışma
birader bu rakamlarda bir yanlışlık var gibi 100ytl ye paspas mı olur kimi kandırıyon ?altın kaplama heralde...
ayrıca o kabinde buralarda en fazla 2500ytl
yandan arkadan içten bir kaç foto alda görelim şu 8 milyarlık masrafı..
quote:
Orjinalden alıntı: dmrbs67
TheGotFadıl sn buraya da koyda senin aracıda görelim
ben resmı koydum l200 topiğine sen paspasları ne yaptın hani ??bir kaç yadandan da poz al bakalım bizde şu hilux'a
quote:
Orjinalden alıntı: TheGotFadıl
quote:
Orjinalden alıntı: dmrbs67
TheGotFadıl sn buraya da koyda senin aracıda görelim
ben resmı koydum l200 topiğine sen paspasları ne yaptın hani ??bir kaç yadandan da poz al bakalım bizde şu hilux'a
hala yok mu?Allhalaa bak sen şu işe...
dün siyah bir L200de ön çamurluktan arka çamurluğa kadar uzanan, çokda yakışan, kapıyı dolduran bir sticker yapıştırılmış olduğunu gördüm ve bayıldım. şimdi sorum şu; bu araç muayene zamanı gelince bu sticker sorun yaratırmı? sök derseler sökmesi kolay olurmu. sökeceğimiz zaman boyaya zarar vermeden sökülebilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
dün siyah bir L200de ön çamurluktan arka çamurluğa kadar uzanan, çokda yakışan, kapıyı dolduran bir sticker yapıştırılmış olduğunu gördüm ve bayıldım. şimdi sorum şu; bu araç muayene zamanı gelince bu sticker sorun yaratırmı? sök derseler sökmesi kolay olurmu. sökeceğimiz zaman boyaya zarar vermeden sökülebilirmi?
mete abi telefonla keşke bir foto alsaydın bende bir tane beyaz l200 de gördüm yılana benzer bişe içinde ayyıldız var süper olmuştu muayene artık özelleşti devletde olsaydı tanıdık vardı ama artık yokzaten var epey muayeneye...ozamana eskir sök derlerseede sökeriz olmazsa abi nasıl birşeydi keşke resim alsaydın
quote:
Orjinalden alıntı: TheGotFadıl
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
mete abi telefonla keşke bir foto alsaydın bende bir tane beyaz l200 de gördüm yılana benzer bişe içinde ayyıldız var süper olmuştu muayene artık özelleşti devletde olsaydı tanıdık vardı ama artık yokzaten var epey muayeneye...ozamana eskir sök derlerseede sökeriz olmazsa abi nasıl birşeydi keşke resim alsaydın
aynen dediğin gibi yılan gibi bişeydi zaten kendileri tasarlamışlar balıkesir mitsubishi bayisinin önünde satılmayı bekliyor.
keşke bir fotomuz olsaydı
selamün alyküm arkadaşlar yhaa ben bu pick-up ları çok seviyo tatta benim arabayı satıp pick-up alıcam ama bir karasızlıık içinde kaldım
isuzu d-max mıı yoksa toyota hilux muuuuu sezce hangisini alayım benim gönlüm isuzu ya yatıyo birazz haa birde sıfır almayı düşünü yomm şimdi den cvp larınız için tşk
quote:
Orjinalden alıntı: tofas_ci
selamün alyküm arkadaşlar yhaa ben bu pick-up ları çok seviyo tatta benim arabayı satıp pick-up alıcam ama bir karasızlıık içinde kaldım
isuzu d-max mıı yoksa toyota hilux muuuuu sezce hangisini alayım benim gönlüm isuzu ya yatıyo birazz haa birde sıfır almayı düşünü yomm şimdi den cvp larınız için tşk
şu an daha iyisi üretilene kadar yeni L200 en iyisi D-max mı? yoksa hilux mu diye sorarsan hilux.
arkadaşım hilux da 4x2 sinde celik jant yok ben ondan isuzu diyorummm
quote:
arkadaşım hilux da 4x2 sinde celik jant yok ben ondan isuzu diyorummm
isuzunun çarpışma testleri iyi değil çelikcant önemliyse L200 de standart
peki arkadaşım yakıtta isuzu mu mitsubishi mi hangisini sölersinizz bakın ona göre kararımı wericemm
quote:
peki arkadaşım yakıtta isuzu mu mitsubishi mi hangisini sölersinizz bakın ona göre kararımı wericemm
isuzunun ne yaktığını bilmiyorum mitsubish, şehirlerarası 100km de 7,5 -8-5lt arası yakıyor. isuzununda üç aşağı beş yukarı aynıdır. sen karar vermeden önce tektek bayileri dolaş ama L200 e bakmadan sakın karar verme.