Şimdi Ara

picture package sorunu yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony kamera aldığımda yanında verilen cd de bu proğramı kurdum.Fakat tam çözemedim,mesela çektiğim görüntüleri bilgisayara gönderemiyorum.Usb streaming tool diye biyer var ordan sadece izleyebiliyorum.Birde kameranın Burn VCD diye bir menüsü var.Proğramdada o bölümü yakalıyorum,Start dediğim zaman"!There is no disk in the destination drive.Please insert a blank disc in the destination drive."diye uyarı veriyor.Bitürlü anlayamadım.Bu proğramı tanıyan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

• Hocam programı anlatması burada çok uzun sürer.Aslında çok zor değil kullanımı.Ama ben şahsen hiç kullanmıyorum bunu.Sony nin CDsinden sadece driveri yüklüyorum.Eskiden USB üzerinden movie makerle bilgisayara aktarım yapardım.Şimdi firewire üzerinden adobe premiere ile aktarıyorum(yeniysen henüz önremem kullanımı biraz karışık)Movie maker ile aktarım yapmak çok daha güzel çok daha kolay.Videonun istediğin yerlerini kes biç ...Ama sony nin picture package yazılım ile aktarım işi biraz daha sorunlu bir işlem çok ama çok uzun sürüyor.Sonuç güzel oluyor gerçi.

Bu işlem için boş bir yazılabilir CD (içinde hiç dosya olmayan sıfır kilometre bir CD olsun)yi sürücüye yerleştir.Kamerada burn VCD yap karşına çıkan seçenekleri ileir ileri diye geç.Yanlız ses aygıtı seçeneği USB ses aygıtı olsun.Yoksa aktardığın videoları sesi akydedilmez.Gerisini program kendi hallediyor ama işlemin tamamlanması çok uzun sürüyor pentium4 bir bilgisayarda 1 saatlık video için 3 saat beklemen gerekebilir ona göre.Çünkü bu program capture,edit,convert ve CD yakma işlemlerinin hepsini sırasıyla yapıyor ve işlemi herhangi bir yerinde kesemiyorsun.

Oysa movie maker ile USb üzerinden aktardığında WMV(windows video dosyası) formatındaki videoyu istedğin zaman nero ile VCD ya da DVD yapabilirisin.Eğer irewire bağlantısı kullanırsan doğrudan ham videoyu sıkıştırlmamış avi formatında kaydedip daha kaliteli görüntü elde edebilirsin.Bence hiç picture package ie falan uğraşma.Movie maker ve NERO yeter bu iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 10 Ağustos 2007; 0:44:31 >

• eyvallah kardeş öyle yapmaya çalışayım bide saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.